Ikatan Baja Ke Karet Kanthi Pemanas Induksi

Description

Ikatan Baja Ke Karet Kanthi Pemanas Induksi

Tujuan Kanggo ngukur klip logam lan penet-ikatan kasebut dadi karet segel.
Logam kasebut kudu dipanaskan nganti 250 ° F nganti 350 ° F kanthi wektu siklus ora ngluwihi 3 detik
Bahan klip Steel lan blok sealer karet
Suhu 250 ° F nganti 350 ° F
Frekuensi 400 kHz
Pasokan listrik DW-UHF-4.5kW kalebu siji stasiun panas jarak jauh karo siji kapasitor 1.2 μF nggunakake koil pancake 3-beluk sing dirancang khusus
Proses minangka gambaran ing ngisor iki
Asil Waktu pemanasan 1.5 detik bisa ditindakake; wektu dadi panas luwih cepet bisa ditindakake amarga respon pasokan listrik cepet.
Pembentukan obligasi bisa ditampa amarga pola panas sing rata digawe liwat pemanasan induksi.

induction-bonding-Steel-into-rubber