Company

HLQ Induction Equipment Co., Ltd.

HLQ INDUCTION EQUIPMENT CO., LTD (Mantan Nama: DaWei Induction Heating Machine Co., Ltd) khusus kanggo mesin Pemanasan Induksi lan manufaktur lan pemasaran mesin las ultrasonik kanggo liyaneDaWei Induction saka 15 taun. Mesin kasebut nutupi Mesin Pengerasan & Tempering Permukaan Otomatis, mesin las plastik ultrasonik, tukang las logam ultrasonik, Mesin Pemanasan Induksi Pendingin Udara, Sistem Bokong Fleksibel, Tungku Penempaan Induksi Otomatis, sistem pengerasan induksi lengkap, tungku Peleburan Aluminium lan Tembaga, Efisien Curing Adhesive System Las Tube & Sistem Pelarasan Thermal. Iki digunakake kanthi wiyar ing perawatan panas, ikatan, brazing, welding, forging, leleh, preheating lan solusi pas panas. Konverter transistor saka frekuensi 500Hz nganti 2.0MKHz & ukuran tenaga IGBT saka 5 nganti 2000 KW.

Mesin pemanasan induksi aplikasi komponen listrik sing paling canggih lan teknik anyar sing unik. Dheweke bisa panas logam kanthi cepet lan sebagean. Dheweke uga bisa nembus logam non-logam panas nganti logam sekring tanpa kontak karo logam

DaWei Heating Co., Ltd langsung. Dibandhingake karo cara pemanasan liyane, mesin pemanas induksi kita duwe akeh kaluwihan: fungsi solid state, kontrol mandhiri lan nglindhungi awake dhewe kanthi lengkap. Diwiwiti kanthi tekanan lan banyu sing dibutuhake, njupuk papan sing kurang lan mbutuhake wektu kurang wiwitan lan wektu mati, dadi panas kanthi aman, kanthi hemat tanpa polusi.

Kanthi pangembangan perusahaan, perusahaan kita menehi luwih akeh perhatian kanggo riset & pangembangan lan layanan sawise didol. Kita tundhuk ISO9000-2000 kanthi ketat ing proses. Perusahaan kita menang misuwur amarga mesin kualitas apik lan apik.

 

 

Katalog pemanasan induksi

HLQ-Brosurinduction_heating_principle

induksi pemanasan induksi

Induksi Pemanasan Induksi dan Desain Dasar

induksi_suwalik_coil_design

induksi_ma_process

Induction_Heating_principle