Preheating Blade Turbine kanggo Las

Description

Blade Turbin Preheating Induksi kanggo Aplikasi Las

Tujuan: Pra Induksi Pemanasan agul-agul turbin nganti 1850 ºF (1010 ºC) kanggo aplikasi las
Material: Bilah turbin baja
Suhu: 1850 ºF (1010 ºC)
Frekuensi: 305 kHz
Peralatan Pemanasan Induksi: DW-UHF-6kW-I 150-400 kHz sistem pemanas induksi dilengkapi stasiun panas adoh sing ngemot rong kapasitor 1.5 μF.

alat pemanas
- Koil pemanasan induksi siji-siji posisi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki
Proses Siji posisi siji-siji induksi pemanas induksi dirancang kanggo panas pucuk bilah turbin. Kanthi pasokan listrik pemanas induksi 6kW, agul-agul turbin digawe panas nganti suhu sajrone target menit.

Hasil / Keuntungan 

Kacepetan: Klien pengin bagean sing digawe panas nganti sak menit, sing proses kasebut entuk
- Precision: Klien pengin dadi panas seragam ing pucuk agul-agul, sing entuk proses sing diusulake
- Kualitas bagean: Asil pungkasan yaiku proses preheating sing ngidini bagean kasebut bisa cepet pindhah menyang langkah las
ketemu kabeh syarat kualitas