Tembaga Tembaga Pencekalan Sedheng, Tungku Kuningan

Description

Tungku Lebur Katutup Frekuensi Medium Kualitas Tinggi Kanggo Melting Tembaga, Kuningan, Baja, Silver, Emas, lan Aluminium

aplikasi:
Tungku lebur indhuk frekuensi medium utamané digunakake kanggo leleh baja, stainless steel, tembaga, kuningan, perak, emas, lan bahan aluminium, lan liya-liyane. Kapasitas kapasitas bisa saka 3KG dadi 500KG.

Struktur mesin leleh MF Induction:induksi tembaga tungku induksi

Set mesin kalebu generator frekuensi medium, kompensasi kapasitor lan tungku lebur, sensor suhu infra lan kontrol suhu uga bisa dilebokake manawa kronologis. Telung jinis tungku sing bisa dilebur bisa diterusake miturut cara tuangake. Tungku, tungku, pawon, lan tungku. Miturut cara miring, tungku miring dipérang dadi telung jinis: tungku miring manual, tungku tilting listrik lan tungku tilting hidrolik.

Fitur utama MF Induction melting machines:

  1. MF mesin leleh bisa digunakake kanggo leleh baja, stainless steel, kuningan, aluminium, emas, salaka lan ing.
  2. nyebabake efek pengadhang sing disebabake dening kekuatan magnetik, blumbang leleh bisa diaduk sajrone dalan lebur kanggo nggrampungake owah-owahan fluks lan oksida kanggo ngasilake komponen casting sing berkualitas.
  3. Wektu frekuensi saka 1KHZ nganti 20KHZ, frekuensi kerja bisa dirancang kanthi ngganti koil lan kapasitor compensating miturut materi leleh, kuantitas, kepinginan efek aduk, gangguan kebisingan, efisiensi leleh lan faktor liyane.
  4. Efisiensi daya 20% luwih dhuwur tinimbang mesin frekuensi medium SCR;
  5. Cilik lan cahya, akeh model bisa diowahi kanggo nyelehake jumlah logam sing beda. Ora mung cocok kanggo pabrik, nanging uga cocok kanggo perusahaan kuliah lan perusahaan sing digunakake.

Model utama lan kemampuan lebur:

Tabel ing ngisor iki nampilake model-model utama lan mbutuhake kabisan leleh maksimum. Bab 50 kanggo menit 60 dibutuhake kanggo ngrampungake proses leleh ing status keren tungku, ing status panas tungku, mung 20 kanggo 30 menit sing dibutuhake.

Spesifikasi:
model DW-MF-15 DW-MF-25 DW-MF-35 DW-MF-45 DW-MF-70 DW-MF-90 DW-MF-110 DW-MF-160
Input daya max 15KW 25KW 35KW 45KW 70KW 90KW 110KW 160KW
voltase input 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V
Masuki daya kekuwatan 3 * 380 380V ± 20% 50 utawa 60HZ
Frekuensi osilasi 1KHZ-20KHZ, miturut aplikasi, normal babagan4KHZ, 8KHZ, 11KHZ, 15KHZ, 20KHZ
Daur ulang tugas 100% 24hours karya
bobot 50KG 50KG 65KG 70KG 80KG 94KG 114KG 145KG
Cubage (cm) 27 (W) x47 (H) x56 (L) cm 35x65x65cm 40x88x76cm
Bagian utama sistem tungku lebak:
1. MF Induction Heating Generator.
2. Lebak Tepung.
3. Kapasitor Kompensasi