Preheat Welding Machine Portable with induction

Description

Produsen panas induksi sing dienggo ing mesin wesi preheat portabel, sistem pipa prenggo portabel, sistem PWHT portabel cilik, mesin reli stres welding.

Aplikasi Utama:

l Preheat: panas las, lapisan, nyemprot, mlengkung, pas & panas sing ora dipasang

l Perawatan panas pas-las: tank, boile, pipa, sheet baja utawa proyek logam liyane

l InduksiHeat: pemanasan cetakan, kapal, bathi seng, bagean logam gedhe & ora teratur

l Panas bahan pipa: minyak pipa, gas pipa, banyu pipa, petrokimia pipa lan bahan pipa liyane

Fitur utama:

* Kacepetan dhuwur: 70%

* Toleransi sithik

* Ngirit energi

* Efisiensi dhuwur

* Pemanasan sing akurat

* Operasi sederhana

* Panas tanpa kontak

* Perlindhungan lingkungan

* Kahanan hipotermia

* Pendinginan udara cocog kanggo lingkungan suhu kurang

* Pemanasan induksi luwih seragam tinimbang minyak, gas, dadi panas

MYD-20KW MYD-10KW
voltase input 3 * 380V, 50 / 60Hz, 4 Wires
Input Saiki 1 ~ 30A 1 ~ 15A
Output Saiki 0 ~ 300A 0 ~ 200A
output Power 1 ~ 20KW 1 ~ 10KW, Max 15KW, 150% siklus tugas
Frekuensi Output 5 ~ 30KHZ
Thermocouple Tipe K
Sistem suhu Mbangun ing mesin induksi
Suhu Pemanen Max800 ℃ Max500
Size X x 700 330 410 mm X x 650 310 410 mm
bobot 32kg 26 kg
Induksi Pemanasan Induksi
Length 10 ~ 20 M
diameter 15 mm
digunakake suhu -30 ~ 45 ℃
Ukuran pipa OD: 50 ~ 500mm utawa padha karo

Mesin welding preheat portable