Post Welding Stress Relieving-Induction Preheat Welding

Description

Posisi Induksi Posisi welding tegangan pengobatan panas, stres ngobati sawise welding, PWHT ngresiki stres, preheating kanggo welding, welding induksi post, selang preheat welding, logam preheating induksi sadurunge welding, perawatan panas welding post.

MYD seri saka Induction heating sistem digunakake kanggo weld, bending, piping, coating, fitting, relief stress, pre-weld heat lan panas pas welding perawatan

model lan paramèter Technical

model MYD-40KW MYD-50KW MYD-60KW MYD-80KW MYD-100KW MYD-120KW
input Power 3 * 380VAC (Standar), 3 * 220VAC (Opsional), 3 * 440VAC (Opsional)
Frekuensi Output 2KHZ ~ 30KHZ
output Power 40KW 50KW 60KW 80KW 100KW 120KW
Input Saiki 60A 75A 90A 120A 150A 180A
Pendinginan Udara Ukuran panas: ¢ 100-1500mm Size: 800 * 560 * 1350mm
DSP kontrol Max: 900 ℃; Pemanasane kacepetan: 5-400 ℃ / min Ukuran pengepakan: 900 * 660 * 1560mm
6 Kontrol saluran 10 kurva recorder Bobot netto: 120kg Bobot kotor karo bagian: 155-260kg
Bagéan utama Koil induksi K Thermocouple Perekam Suhu R-1006
Kabel sambungan Kantong Insulasi Kabel Sambungan Termokopel

 

● Tegangan Input: 380V, 3 phase, 50 / 60HZ

● Frekuensi Output: 2KHZ ~ 30KHZ

● Daya Output: 2KW ~ 40KW

● Adhem: hawa adhem

● Kacepetan Heating: 5-400 ℃ saben menit

● Rentang suhu panas: -30 ℃ -900 ℃

● Rentang ukuran pemanasan: ¢ 100-1500mmor padha

● Koil induksi: kabel suhu dhuwur 10-45meters kanthi hawa adhem

● Perekam suhu: 6 Saluran kanggo ngontrol suhu

● Thermocouple: K Type (Kabel link dawa 5-45 Meter)

● Ukuran: 800 * 560 * 1350mm Bobot net: 120kg; Ukuran kemasan: 900 * 660 * 1560mm, Bobot kasar: 155kg.

The opsi bagean Induction heating sistem

● Daya pemanas induksi

● Koil induksi (Koil induksi clamp) utawa (Koil induksi alus)

● Kabel sambungan supaya gampang ngubungake kumparan lan tenaga panas

● Kontrol suhu

● Layar tutul PLC

● Perekam suhu karo printer

● Tipe termokopel & kabel sambungan

● Selimut Isolasi

● Lan bagean liyane.

Pemasok indikator MYD kanggo compare sing tahan panas:

● Seragam

● Kacepetan Dhuwur

● Hemat Energi: 30-80%

fitur

● Pendinginan udara: bisa digunakake kanthi apik ing -10 ℃ -40 ℃

● Daya pemanas induksi: Panas proyek kerja kanthi kemul jampel. Kacepetan panas paling dhuwur lan efisiensi pemanasan kanthi energi kurang.

● Layar tutul PLC: Intuisi kanggo ndeleng lan gampang dioperasikake.

● Koil induksi sing alus: Gampang dipasang ing bagéyan sing beda-beda.

● Koil Induksi bukaan sing bisa dicopot: gampang dioperasikake lan dipindhah.

● Perekam suhu: Cathet kabeh kurva pemanas.

● Kontrol Suhu: Pemanasan miturut rincian syarat pemanasan kanthi toleransi ± 3 ℃.

Aplikasi & nggunakake kolom

Sistem pemanenane MYD seri yaiku peralatan pemanasan induksi sing didinginkan kanthi hawa karo sistem DSP.

Aplikasi utamane yaiku panas pipa, panas pra-las, perawatan panas pas-las, relief stres, pemanasan cetakan injeksi, anil, lsp.

● Pra-panas: kanggo nutupi, mlengkung, pas & ora dipasang, las.

● Perawatan panas pas-las: proyek tank, ketel utawa logam liyane

● Pemanasan: pemanasan cetakan, papan kapal, bathi seng, bagean logam gedhe & ora teratur

● Panas pipa: minyak pipa, gas pipa, banyu pipa, petrokimia pipa lan bahan pipa liyane

Bidang panggunaan sing ana gandhengane yaiku pipa petrokimia, minyak lan gas, aerospace, pembuatan kapal, baja, tank, ketel, kapal, kapal tekanan, silinder, struktur logam, struktur spasial, jembatan sepur, banyu listrik, konstruksi tambang, manufaktur kendaraan, tenaga nuklir, pertambangan, pamrosesan plastik, proses hemat energi, cetakan, tong sekrup

Ø Heater lan bagean kanggo pilihan

No. Pemanas & Komponen Gambar Quantity ngomong
1. MYD-40KW pemanas
2. MYD-50KWheater
3. Pemanas MYD-60KW
4. Pemanas MYD-80KW
5. Koil kabel 25m (pendingin udara) Panas cepet
6. 25m cable coil (cooling water)
7. Koil kabel 25m (suhu tinggi)
8. Selimut isolasi (800 ℃ 1500 * 600 * 50mm)
9. Selimut isolasi (800 ℃ 900 * 600 * 50mm)
10. Thermcouple tipe K kanthi kabel 2m
11. Thermocouple Ngluwihi

Kabel 10m

12. Kabel Sambungan kanggo

koil 10m

13. ER-1006

Suhu rekaman