piring tembaga nglampirake sendi

Description

adil
Objektif test aplikasi yaiku menehi lapisan tembaga lan tembaga nyalipake sendi kanthi induksi kanggo ngganti operasi obor. Overylay sendi bisa uga kuningan dadi tembaga utawa tembaga kanggo tembaga.


Proses obor saiki nyebabake rereged sing akeh banget ing Déwan lan mbutuhake reworking ekstensif sawise operasi kurang ajar.

Wear
DW-HF-25kw mesin pemanasan induksi

 

Bahan
• 
Plato kupon lan tembaga
• Campuran wesi - EZ Flo 45

Parameter Key - piring tembaga
Daya: 15 kW
Kalor nganti Temp: Kira-kira 1350 ° F (732 ° C)
Wektu: Rata-rata wektu - 2 menit

Proses lan Asil:

  1. Kawat kawat EZ Flo 45 dipotong dawa 2 "(50.8mm) lan diselehake ing area antarmuka.
  2. Majelis kasebut dipasang (ndeleng foto) lan digawe panas Induction heating kanggo wektu rata-rata 2 menit kanggo mindhah aloi lan entuk kutang.

Parameter Kunci-Plancong Kupon Kuningan -Copper
Daya: 15 kW
Kalor nganti temp: Kira-kira 1350 ° F (732 ° C)
Wektu: Rata-rata wektu - 2 menit

Proses lan Asil:

  1. Kawat kawat EZ Flo 45 dipotong dawa 2 "(50.8mm) lan diselehake ing area antarmuka.
  2. Majelis kasebut disiapake (ndeleng foto) lan digawe panas wektu rata-rata 2 menit kanggo nyalekake campuran lan nggayuh induksi brazing.