Pemanas mini unscrew pemanas

Description

Alat induksi unscrew remot mandheg remot remot remot alat pemanas-Mini alat pemanas industy ngeculake gagang lan bolongan kacang, bolt lan pengikat kanthi otomatis, truk, pertanian, perbaikan kapal.

Product Description:

Prabawa mini unscrew remot remot-empaper remot remover remot pemanas-Mini induksi pemanas derusty. KIA-1000W nggunakake magnet Induction heating teknologi kanggo panas nambani bagean cilik ing mobil, mesin, macem-macem bagean logam lan poliethelin. Digunakake kanggo nggunakake macem-macem bolt rusty, kacang-kacangan, giring, Pulley, pulley, bantalan, sensor, lan sapiturute. ora ana banyu adhem, operasi sing aman, panggunaan sing gampang lan gampang digawa.

fitur:

Pemanasan sing stabil, gampang digunakake ing njobo lan ing njero ruangan. Ora ana pangreksan, pangayoman kanggo komponen liyane, nambah efisiensi kerja. Ora ngrusak bagean sing cedhak karo pemanasan. Ora bakal ngrusak bagean sekitar liwat karet utawa plastik. Ora mbukak geni. Prinsip: panggunaan pemanasan logam lan non-logam ing lapangan elektromagnetik bisa dadi sekrup dadi abang induction heating device ing 20 detik. Ora dadi pemanasan api sing mbukak kanggo njamin keamanan operasi sampeyan. Bahan karet lan adesif uga bisa digawe panas lan dikupas nganggo aksesoris instrumen. Scope panggunaan: ngilangi menara listrik, ngilangi alat listrik voltase kanthi voltase kanthi dhuwur, saklar, sekrup, ngilangi trafo, mbusak skru ing macem-macem posisi, mbusak garis-garis vinyl tanpa pelarut utawa karet, mbusak selang lan AC , pemanasan lan ngembangake bantalan Kerat sabuk ndadekake gampang nginstal, teyeng, lan mbusak skru cacat, lan bisa digunakake ing pembuangan macem-macem industri lan peralatan.

Mesin iki ora mung cocog kanggo toko perbaikan mobil, toko 4S, toko perbaikan motor, pangopènan baris produksi pabrik, pangopènan mekanik, pangopènan peralatan presisi, jabatan pangopènan, jabatan logistik, toko perkakas, nanging uga kanggo nyusup piranti, nyandhang alat inten , Perawatan panas saka bagean-bagean cilik, akeh larang regane logam (emas, perak, lan sapiturute), bahan peleburan baja tahan karat, dll.

aplikasi:

  1. Ngilangi macem-macem ukuran bolt skru berkarat.
  2. Perawatan panas saka bolts korosi mobil, kacang, tongkat, pulas, pulas, bantalan.
  3. Perawatan panas saka piranti perkakas mesin mesin pelindung frekuensi tinggi, kaya taasan, tukul, plier, bensin.
  4. Pemanasan lan mbubarake macem-macem garis produksi, peralatan mekanik, bagean alat tliti.
  5. Perawatan panas sing asring frekuensi panas kanggo macem-macem poros gear alat daya.
  6. Kimpalan karbida weruh glathi karo untu sing gedhe lan cilik.
  7. Rangka salaka, bagean welding, penyambungan.
  8. Welding jam perhiasan.
  9. Industri elektronika: kabel apik banget, macem-macem komponen elektronik, bagean sing apik, pérak lan pérak.
  10. Industri mekanik lan listrik: sendi logam sing apik, motor micro-tembaga dilapis tembaga, poros lan quenching lan tempering liyane.
  11. Industri kabel: jalur kawat annealing induksi.
  12. Industri dolanan: Clockwork sheet logam tipis digawe panas.
  13. Kimpalan pisau: lading kertas lan lading sepatu dicopot.
  14. Manéka peralatan kayu, kayata: kapak, planer lan perawatan panas liyane
  15. Komponen hidraulik kayata plunger pump, rotor pump rotor, poros balung kanthi macem-macem katup, katup pompa gear lan quenching frekuensi dhuwur liyane.
  16. Perawatan panas saka macem-macem mesin pelindung frekuensi frekuensi uap lan motor, kayata: crankshaft, rod nyambungake, piston pin, camshaft, katup, macem-macem gear ing kotak, macem-macem garpu, macem-macem shaf spline, transmisi frekuensi induksi frekuensi sing gampang ngeculke perawatan shafts, macem-macem pin engkol gagak cilik, macem-macem lengen rocker, poros rocker, dll.        

Kewaspadanan:

  1. Produk iki bisa digawe panas nganti 800 derajat, ora ana geni sing digawe, ora ana pendinginan banyu, lan operasi bisa digunakake.
  2. Yen ora sengaja rusak utawa ora dioperasi kanthi bener, produk kasebut dijamin kanggo 1 taun

Parameter:

Koleksi KIA-1KW
Kekuwatan kerja Phase110v tunggal, 50Hz / 60Hz

Fase tunggal 220V, 50Hz / 60Hz

Range voltase operasi 100V-120V

200V-240V

Daya output 1KW
Frekuensi fluktuasi 30-100KHZ
Saiki output 10A
Cara Cooling Pendinginan udara
Titik proteksi suhu 85
Certification CE , UL, CCC , Kasedhiya kanggo COC, POVC
Siklus tugas 100%
bobot 3kg
Size 380mm * 64mm

Aksesoris kasebut dilengkapi pemanas Induksi Mini.

 

Koil 30mm bêsik 2
Koil 40mm bêsik 2
Koil 50mm bêsik 2
Panjang kabel 750mm kanggo kumparan DIY bêsik 2
Koil kanggo dadi panas Piring bêsik 2

Pemanasan mini unscrew remot alat pemanas-empeng remot remover alat pemanas - Mini induksi pemanas derusty