piring baja-shovels panas mbentuk karo induksi preheating

Plat baja-shovels panas mbentuk karo sistem preheating induksi Apa pra-panas induksi? Preheating induksi minangka proses ing ngendi bahan utawa benda kerja dipanasake kanthi induksi sadurunge diproses luwih lanjut. Alasan kanggo pre-heating beda-beda. Ing industri kabel lan kabel, inti kabel wis digawe panas sadurunge extrusion jampel. Strip baja wis dipanasake sadurunge acar lan… Waca liyane

Tabung Baja Preheating Induksi

Tabung Baja Preheating Induksi Tujuan Pipa baja preheating induksi kanthi diameter 14mm, 16mm, lan 42mm (0.55 ", 0.63", lan 1.65 "). Dawane 50mm (2 ″) tabung dadi panas nganti 900 ° C (1650 ° F) kurang saka 30 detik. Peralatan DW-UHF-6KW-III Pemanas induksi genggam Bahan • Tabung baja kanthi OD: 14mm, 16mm lan 42mm (0.55 ", 0.63", lan 1.65 ")… Waca liyane