Induksi Tembaga Kawat Tembaga

Induksi Soldering Copper Wires Dengan IGBT High Frequency Heating Unit

Tujuan Solder loro kabel tembaga kanggo menara sing wis diinstal ing garis bus tembaga
Bahan solder dicelupake batang tembaga / bus nikel, 2 kabel tembaga terdampar kaleng, tongkat brazing
Suhu 446 ºF (230 ºC)
Frekuensi 230 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-6kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.2μF.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks patang puteran digunakake kanggo solder rak buss bus. 2 kabel tembaga ditrapake ing menara lan listrik ditrapake sajrone 30 detik. Tongkat brazing dipangan kanthi tangan menyang bagean sing wis digawe panas lan utek kasebut mili kanthi rata, nggawe sendhi.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Wektu solder sing ngurangi
• Malah panyebaran pemanasan
• Gabungan kanggo konsistensi gabungan

 

induksi soldering copper wires

Induksi Soldering Brass To Copper

Induksi Soldering Brass To Copper Kanthi IGBT High Frequency Heating Equipment

Tujuan Kanggo panas kuningan lan tembaga kanggo aplikasi solder ing peralatan medis
Bahan cincin Kuningan, tembaga, tembaga lan tembaga 5.11 "(130mm) dawane, 4.3" (110mm) OD & 0.3 "(7mm) paling gedhe lan cincin solder
Suhu 392 ºF (200 ºC)
Frekuensi 306 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-10 kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 0.33μF kanthi total 0.66μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Proses iki rampung ing rong langkah sing nggunakake kumparan heliks 3 puter. Proses kaping pisanan yaiku solder cincin tembaga menyang potongan tembaga sing butuh 85 detik. Langkah kaping loro yaiku solder potongan kuningan gedhe menyang kumpulan pertama. Proses iki mbutuhake 50 detik kanggo wektu proses total rong menit 15 detik.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
• Malah panyebaran pemanasan
• Wektu proses sing luwih cepet, proses saiki njupuk menit 5
• Konsistensi kanthi nggunakake dering solder

 

induksi soldering kuningan kanggo tembaga

 

 

 

 

 

 

 

 

soldering kuningan kanggo tembaga

 

 

 

 

 

 

 

 

soldering kuningan lan tembaga

 

 

 

 

 

 

induksi soldering kuningan lan tembaga

Tungku tembaga Induksi

Tembaga Solder Induksi Tutul Dering Speaker kanthi Pemanas Induksi IGBT

Objek Tembaga Objective Panas nganti reflows solder.
Tab Tembaga Material 0.25 X 0.25 inci persegi udakara 0.05 inci. Bahan solder bebas timbal (suhu leleh luwih dhuwur tinimbang solder biasa.)
Suhu 500 ºF kanggo 1.25 detik
Frekuensi 286 kHz
Peralatan DW-UHF-4.5 kW, 150-400 kHz sistem pemanas induksi solid state dilengkapi stasiun panas jarak jauh sing ngemot kapasitor 1.2 μF lan koil kerja sing dirancang khusus ..
Koil heliks multi-puteran sekitar diameter 3/16 inci internal digawe saka pipa diameter 1/16 inci.
Kawat Solder proses diwenehake menyang area tab speaker kanthi nggunakake feeder kawat otomatis. Banjur digawe panas kanggo mbukak maneh solder.
Asil / Mupangat Kanthi pemanasan induksi desain koil sing efisien gampang tekan suhu reflek sing dipengini kanthi wektu sing sithik.

induksi soldering tembaga