Brazing Fittings Brass With Induction

Fittings Kuningan Brazing Kanthi Tujuan Induksi: Panas unit tabung kuningan dadi 750 ° C kanggo aplikasi brazing. Dhiameter pipa beda-beda gumantung saka 3 nganti 8 inci (76.2 nganti 203.2 mm) Bahan: Tabung kuningan Kuningan flensing Dering brengos Fiksasi suhu Suhu: 1382 ° F (750 ° C) Frekuensi 200 kHz Peralatan DW-UHF-20KW, induksi 150-500 kHz pasokan listrik dadi panas, dilengkapi… Waca liyane