tabung baja brazing induksi menyang tabung tembaga

tabung induksi-brazing-baja-tabung-menyang-tembaga-tabung

Tabung Baja Baja Induksi Frekuensi Tinggi menyang Tujuan Tabung Tembaga Tujuane yaiku kanggo tabung baja menyang tabung tembaga sajrone 60 detik nggunakake alloy fluks lan brazing. Peralatan DW-UHF-10kw induksi pemanas brazing Bahan putar koil diameteripun kaping kalih • Tabung baja lan panrima tembaga • Paduan braze (CDA 681) • B-1 fluks… Waca liyane

Induksi Copper Pegangan Genggem Kanggo Tube Baja

Induksi Copper Pegangan Genggem Kanggo Tube Baja

Tembaga Baja Genggam Induksi Kanggo Tabung Baja Tujuan Silinder tembaga, kabel tembaga, lan tabung baja kurang saka 20 detik nggunakake sistem pemanas induksi genggam DW-UHF-6KW-III. Peralatan DW-UHF-6KW-III sistem pemanas induksi genggem Tes 1 Bahan • Silinder tembaga menyang kawat tembaga. Daya: 6.6kW Suhu: 871 ° C (1600 ° F) Wektu: 20 detik Tes 2 Bahan •… Waca liyane

Tabung baja induksi frekuensi dhuwur kanggo baja pas

Tabung baja induksi frekuensi dhuwur kanggo baja

Tabung baja brazing induksi frekuensi dhuwur kanggo pas baja Objektif brazing induksi frekuensi tinggi genggaman tabung baja menyang pas baja Alat sing Direkomendasikan kanggo aplikasi iki yaiku DW-UHF-6KW-III induksi genggam pemanas brazing. Bahan: Tabung baja kanggo baja sing cocog karo baja nggunakake dering aloi brazing Lucas-Milhaupt Easy FLO 3 lan… Waca liyane