tembaga pateri bakar prabawa kanggo katup tembaga

Tabung tembaga solder induksi frekuensi tinggi menyang katup kuningan Tujuan: Tes: Pipa tembaga solder induksi menyang katup kuningan Industri: Bahan HVAC: Pipa tembaga lan kuningan Peralatan: Mesin pemanas induksi DW-HF-25kw Tenaga: 16 kW Suhu: 932oF (500oC) Wektu : 20 detik Koil: Koil digawe khusus dilapisi. Proses: Panjaluk aplikasi iki ditrapake menyang HLQ Induction Heating Power dening perusahaan HVAC. Sing… Waca liyane

Induksi Soldering Copper Tube

Induksi Soldering Copper Tube With High Frequency Heating Units

Tujuan: Panas bagean saka tabung tembaga 3/8 ″ bebarengan karo siku 900 kanggo solder. Tabung tembaga bisa digunakake ing Majelis Evaporator Mesin Es, lan solder ditindakake sawise tabung dipasang ing njero kumpulan kasebut. Pemanasan kudu digawe ing koil jinis saluran supaya gampang diakses yen wis dipasang tabung. Solder bisa dipangan kanthi manual sawise suhu
wis tekan.
Bahan: 3/8 ″ Tipis Tembaga Tembok Tipis lan sikut 900
Suhu: 6000F
Aplikasi: Liwat panggunaan pasokan listrik induksi output DW-UHF-20kW lan koil puteran telung (3) unik, asil ing ngisor iki bisa ditindakake:
6000F kacathet ing 10 detik.
Gabungan solder kualitas diamati kanthi aliran lan tekstur permukaan sing cukup.
Peralatan: DW-UHF-20kW output pasokan induksi solid state kalebu siji (1) stasiun panas jarak jauh sing ngemot siji (1) 1.2 μF kapasitor, lan telung (3) koil saluran putar unik.
Frekuensi: 200 kHz

induksi soldering copper tube