piring baja-shovels panas mbentuk karo induksi preheating

Plat baja-shovels panas mbentuk karo sistem preheating induksi Apa pra-panas induksi? Preheating induksi minangka proses ing ngendi bahan utawa benda kerja dipanasake kanthi induksi sadurunge diproses luwih lanjut. Alasan kanggo pre-heating beda-beda. Ing industri kabel lan kabel, inti kabel wis digawe panas sadurunge extrusion jampel. Strip baja wis dipanasake sadurunge acar lan… Waca liyane