Induksi Soldering kabel Coaxial menyang Cambung Sambungan

Kabel koaksial Solder Induksi Tujuan kanggo dering konektor lan pin ing rong langkah kurang saka 5 detik kanthi tekan suhu 500 ° F (260 ° C) kanthi pemanasan induksi. Peralatan DW-UHF-6KW-I Bahan-bahan Pemanas Induksi genggam • Kawat solder tanpa fluks • Kabel koaksial • Konektor kabel • Pusat pin Kunci Parameter Kunci: Suhu 1.0kW: 662 ° F (350 ° C) Wektu:… Waca liyane

kabel soldering prabawa frekuensi tinggi kanggo konektor

Tujuan Tujuan tes iki yaiku nduduhake kawat solder induksi menyang konektor Peralatan sing Disaranake Peralatan sing disaranake kanggo tes iki yaiku nganggo koil pemanas induksi khusus. DW-UHF-6KW-I pemanas induksi genggam Parameter Kunci Daya: Nganti 0.48 kW Suhu: 392 ° F (200 ° C) Wektu: 1.5 detik Proses lan Asil: Kawat solder induksi… Waca liyane