piring baja-shovels panas mbentuk karo induksi preheating

Plat baja-shovels panas mbentuk karo sistem preheating induksi Apa pra-panas induksi? Preheating induksi minangka proses ing ngendi bahan utawa benda kerja dipanasake kanthi induksi sadurunge diproses luwih lanjut. Alasan kanggo pre-heating beda-beda. Ing industri kabel lan kabel, inti kabel wis digawe panas sadurunge extrusion jampel. Strip baja wis dipanasake sadurunge acar lan… Waca liyane

bar tembaga preheating prabawa

bar tembaga preheating induksi menyang suhu Sasaran: Kanggo panas nganti luwih saka rong batang tembaga menyang suhu sajrone 30 detik; klien kepengin ngganti sistem pemanas induksi 5kW pesaing sing ngasilake asil sing ora nyenengake Bahan: Bar tembaga (1.25 "x 0.375" x 3.5 "/ 31mm x 10mm x 89mm) - Suhu cat termal: 750 ºF (399… Waca liyane

induksi preheating tembaga rod

batang tembaga preheating induksi frekuensi tinggi lan konektor kanggo aplikasi ngobati epoksi, batang tembaga preheating lan konektor kanggo aplikasi obat epoksi Tujuan: Kanggo panas bagean saka batang tembaga lan konektor persegi panjang menyang suhu sadurunge epoxy curing sajrone proses manufaktur listrik Bahan turnbuckles: Disedhiyakake pelanggan… Waca liyane

induksi preheating copper rod kanggo hot forging

induksi preheating tembaga rod

Induksi preheating tembaga rod kanggo forging panas

Kanggo pengin nambah safety lan produktivitas, lan ngurangi biaya energi, kanthi nggunakake induksi tinimbang pemanasan resistif. Kanggo nggedhekake produktivitas, padha arep bisa ngetokake rod kuningan 3 ing wektu kanggo 780 ° C sajrone detik 25. Kanggo test aplikasi iki, kita mung dadi mung siji sethithik, supaya gol kita yaiku ngetokake rod siji nganti 780 ° C ing detik 25 kanthi kirang kirang 45 kW. Iki bakal njamin yen nalika dadi panas rod 3, sistem 110 kW bakal memenuhi syarat produksi.

Wear
Sumber Daya Pemanasan Induksi DW-HF-70kW, operasi antara 10-50 kHz

Bahan
• Kuningan rod
• Koil khusus, 10 dadi, D = 50mm, dirancang lan diprodhuksi dening DaWei Induction Power Technologies kanggo aplikasi spesifik iki - bisa ngetokake rod 3 ing siklus panas.

Parameter tombol
Suhu: 780 ° C
Daya: 70 kW
Tegangan: 380 - 480 V
Wektu: 24 sec
Frekuensi: 32 kHz

proses:

  1. DW-HF Power Supply disambungake menyang DW-HF-70kw Heat Station.
  2. Coil adat ditempelake ing Stasiun Heat.
  3. Batang Brass ditempelake nang Coil.
  4. Power Supply diuripake.
  5. Seri DW-HF beroperasi ing 20 kW bisa kasil ngetokake rod tembaga tunggal sajrone detik 24, sing kurang saka kebutuhan wektu kaping 25 kanggo tes. Telung rod sing dikarepake banjur dipanasake sajrone detik 25 kanthi kirang 60 kW (rod 3 bakal 3x beban lan 3x daya). Sistem KT Indikator 90 saingga bakal memenuhi syarat customer.

Hasil / Keuntungan:

Preheating induksi nyedhiyakake:

  • Siklus panas sing luwih cepet
  • Proses iki luwih aman tinimbang semangat panas
  • Teknologi tanpa polusi, resik lan aman