Rust Induction Stripping-Induction Rust & Paint Coating Removal

RPR Induction Stripping-Induction Rust & Paint Coating Removal Cara Indipping Stripping Works Induction stripping minangka proses persiyapan panas. Generator induksi ngirim arus bolak-balik liwat koil induksi, sing ngasilake medan elektromagnetik. Lapangan iki ngindhuksi arus sing dikonversi dadi panas nalika kontak karo bahan-bahan kayata baja. Panas digawe… Waca liyane