Pemanasan induksi ingot nonmagnetik silinder

Pemanasan induksi ingot nonmagnetik silinder Pemanasan induksi billet nonmagnetik silinder kanthi rotasi ing medan magnet statis dimodelake. Medan magnet diprodhuksi dening sistem magnet permanen sing disusun kanthi tepat. Model numerik ditanggulangi kanthi metode unsur terhingga tingkat dhuwur adaptif lengkap ing formulasi monolitik, yaiku, loro magnetik ... Waca liyane