Continous Billet Heating Furnace with Induction

tungku pemanasan billet kanthi induksi

24h Continous Billet Heating Furnace karo Induksi tembaga / kuningan, aluminium, wesi besi sadurunge pembentukan panas, ekstrusi, rolling panas lan motong, dll.

aplikasi:Billet Heating Furnace utamane aplikasi kanggo kabeh materi logam dadi panas sadurunge forging, extrusion, panas rolling lan nglereni, lan bahan logam quenching lan tempering, annealing, tempering lan perawatan panas liyane minangka kabèh.

Fitur pasokan listrik:
1. Gunakake kontrol sirkuit elektronik sing luwih maju, kanthi voltase over-over, saiki, watesan tekanan, watesan saiki, kurang fase, undervoltage, tekanan ing jero banyu, identifikasi otomatis urutan fase, proteksi alarm suhu banyu adhem lan akeh fitur proteksi liyane. Fungsi penyesuaian otomatis faktor daya. Saka pangisian daya adhem nganti casting sajrone kabeh siklus ora preduli kepiye kahanan tungku bisa diganti, kanthi otomatis njaga listrik menyang tungku, supaya jumlah maksimum logam cair per kilowatt, wektu pemanas listrik paling cedhak padha, mula mundhak bathi pabrikan, tambah produktivitas tenaga kerja.
2.Control baris kothak terintegrasi baris lan dhuwur tekanan area wis diisolasi, supaya kamar kontrol resik lan kelangan. Nemen apik urip lan sistem sirkuit kontrol sirkuit.
Piranti converter 3.High-daya luwih disenengi saka manufaktur internasional lan domestik sing kondhang, lan mbukak ing 50% saka kapasitas sing dirating, dadi karo faktor keamanan desain 100, ningkatake sistem kehandalan sakabèhé.
4. Piranti kasebut nggunakake tembaga pendingin udara gedhe, dibandhingake karo tembaga sing adhem banyu, luwih akeh energi kanggo pemanasan, efisiensi tambah, ora butuh perawatan.
5. Tenaga wiwit nggunakake wiwitan voltase nol, ora ana pengaruh, ing kahanan tanpa beban, beban abot, baja adhem lan negara liyane bisa dipercaya saka wektu sing dinamis, stabil lan andal, bebas masalah kanggo wektu sing suwe lan gampang ditindakake pangopènan
Fitur panas:
1. Pemanasan cepet, temperatur panasitas, kurang oksidasi mundhut, komposisi logam sacara merata.
2. Bisa langsung digawe panas saka bahan sing adhem, gampang diganti.

fitur:
Kacepetan panas, kurang oksidasi decarbonization:
Minangka prinsip frekuensi medium Induction heating yaiku induksi elektromagnetik, panas sing digawe dening benda kasebut dhewe, supaya metode iki panas dipanaskan kanthi cepet, oksidasi efisiensi pemanasan sing cilik banget lan dhuwur, kanthi proses repeatability apik.

Jurusan otomatisasi sing dhuwur, tanpa operasi otomatis bisa didownload:
Panganan otomatis lan discharge otomatis saka piranti penyitaan sing dipilih, digabungake karo perangkat lunak kontrol khusus sing dikembangake dening perusahaan kita, tanpa operasi otomatis bisa dirampungake.

Pemanasan seragam, akurasi kontrol suhu dhuwur:
Pemanasan seragam, prabédan temperatur tabel inti cilik. Suhu bisa dikontrol kanthi tepat dening sistem kontrol suhu.

prasaja Induction Heating penggilingan tungku:
Miturut ukuran sing beda ing workpiece, diperlengkapi karo spesifikasi induksi induksi induksi sing beda. Saben pawon dipigunakaké karo konektor ganti cepet hydropower, supaya tungku gampang, cepet lan trep kanggo ngganti.

Proteksi peralatan rampung:
Set lengkap peralatan karo suhu banyu, tekanan banyu, liwat saiki, liwat tegangan, kurang proteksi fasa, lan liwat suhu, piranti wates watesan ngisor. Supaya proteksi sing dipercaya nalika peralatan ing fault, tanpa ngrusak komponen.

Kurang konsumsi energi, ora ana polusi:
Efisiensi pemanasan sing dhuwur, dibandhingake karo cara pemanasan liyane, nyuda panggunaan energi kanthi efektif. Piranti sing selaras karo sarat lingkungan, ora ana polusi. Ing industri penempaan, konsumsi energi nalika digawe panas nganti 1250 ºC kurang saka 390 kwh / t.

induksi forge pemanas pijar kanggo tembaga / kuningan / aluminium / wesi baja panas mbentuk

prinsip induksi forge forge

aluminium billet heating furnace

aluminium billet heating furnaceinduksi forge copper billets

billet tembaga / bar / kayu tempur mbentuk panas