Papan PCB Proses Soldering nganggo Pompa Pipa

Tujuan: Papan PCB Solder Induksi kanthi Industri Tembaga: Bahan Medis & Gigi: Pipa tembaga datar, Papan PCB Paduan: Pasta solder suhu rendah Peralatan: Mesin brazing induksi genggam DW-UHF-6KW-III Daya: 3.88 kW Wektu: 8 detik. Koil: Koil digawe khusus dilapisi. Proses: HLQ dikontak karo pabrikan diagnostik peralatan diagnostik terkemuka sing ngupayakake nggawe inovasi ing Magnetik… Waca liyane

Pengairan Tembaga Pratelan Pepe menyang Papan PCB

pipo tembaga induksi

Tujuan: Tes-Pipa Tembaga Solder Induksi menyang Papan PCB Industri: Bahan Medis & Gigi: Pipa tembaga datar, Paduan papan PCB: Pasta solder suhu rendah Peralatan: DW-UHF-6KW-I Daya Pemanas Induksi Genggam: 1.88 kW Wektu: 15 detik Koil: Koil digawe khusus dilapisi. Proses: HLQ dikontak karo pabrikan diagnostik peralatan diagnostik terkemuka sing ngupayakake nggawe inovasi ing Magnetik… Waca liyane