Tembok tembok tembaga kanggo pipo tembaga

Induksi Frekuensi Tinggi Tembaga brazing menyang pipa tembaga Tujuan Tujuan: Induksi tembaga tembaga menyang pipa tembaga Peralatan: DW-UHF-6KW-III pemanas induksi genggam Bahan: Enem pipa Tembaga (9.5 mm) Tenaga: 6 kW Suhu: 1475 ° F / 800 ° C Wektu: 20 detik Proses: Sistem brazing induksi genggem DW-UHF-6KW-III kanthi robot kanthi otomatis bisa ngindhuksi pirang-pirang sendi sing ana ing posisi sing wis ditemtokake. Kanggo aplikasi brazing iki… Waca liyane