Induksi Soldering kabel Coaxial menyang Cambung Sambungan

Kabel koaksial Solder Induksi Tujuan kanggo dering konektor lan pin ing rong langkah kurang saka 5 detik kanthi tekan suhu 500 ° F (260 ° C) kanthi pemanasan induksi. Peralatan DW-UHF-6KW-I Bahan-bahan Pemanas Induksi genggam • Kawat solder tanpa fluks • Kabel koaksial • Konektor kabel • Pusat pin Kunci Parameter Kunci: Suhu 1.0kW: 662 ° F (350 ° C) Wektu:… Waca liyane