Kabel Soldering Induksi Kanggo Aluminium Lug

Tujuan Tujuan saka kawat solder induksi menyang lug aluminium kurang saka 30 detik. Peralatan DW-UHF-6KW-III pemanas solder induksi genggeman HLQ coil khusus Parameter Kunci Daya: 1.75 kW Suhu: Udakara 250 ° C (482 ° F) Wektu: 25 detik Bahan Bahan Aluminium Lug Litz Kabel Proses Solder Induksi: Kanggo miwiti proses solder induksi, lug aluminium… Waca liyane

Induksi Tembaga Kawat Tembaga

Induksi Soldering Copper Wires Dengan IGBT High Frequency Heating Unit

Tujuan Solder loro kabel tembaga kanggo menara sing wis diinstal ing garis bus tembaga
Bahan solder dicelupake batang tembaga / bus nikel, 2 kabel tembaga terdampar kaleng, tongkat brazing
Suhu 446 ºF (230 ºC)
Frekuensi 230 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-6kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.2μF.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks patang puteran digunakake kanggo solder rak buss bus. 2 kabel tembaga ditrapake ing menara lan listrik ditrapake sajrone 30 detik. Tongkat brazing dipangan kanthi tangan menyang bagean sing wis digawe panas lan utek kasebut mili kanthi rata, nggawe sendhi.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Wektu solder sing ngurangi
• Malah panyebaran pemanasan
• Gabungan kanggo konsistensi gabungan

 

induksi soldering copper wires

Kawat Soldering Co-axial

Kawat Soldering Co-aksial Kanthi High Frequency Heating Unit

Tujuan Kanggo solder pusat-konduktor lan kepang binding saka rakitan kawat nganti 500 (250) ° F (° C).
Material • Majelis sing dipasok pelanggan
• suhu nuduhake cat
• Kabel solder flux-cored
Suhu 500 (250) ° F (° C)
Frekuensi 272 kHz
Sistem pemanas induksi DW-UHF-4.5kW, dilengkapi stasiun panas jarak jauh sing ngemot rong kapasitor 0.33 μF. Koil pemanasan induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks multi-puteran digunakake lan cat sing nuduhake suhu ditrapake ing area sendhi. Perakitan kawat dilebokake ing kumparan pemanas induksi, lan daya RF digunakake. Pola wektu-kanggo-suhu lan pola panas ing bagean kasebut wis ditemtokake. Majelis kawat sabanjure dilebokake ing kumparan, kumpul digawe panas lan kawat solder diwenehake menyang sendi. Majelis dadi panas banget lan tekan 500 ° F sajrone 10 detik.
Hasil / Keuntungan • penghapusan proses crimp
• Sambungan sing luwih dipercaya digawe
• kaping proses sing luwih cepet

kawat solder induksi

 

 

 

 

 

 

 

 

kawat solder bebarengan