Aplikasi Proses Pemanasan Kawat Induksi

Aplikasi Proses Pemanasan Kawat Induksi Ing produksi kawat baja, kawat tembaga, kawat kuningan, lan batang spring tembaga utawa pemanas, digunakake macem-macem proses pangobatan panas, kayata nggambar kawat, tempering sawise produksi, ngobati perawatan panas ing syarat khusus, induksi annealing sadurunge digunakake minangka bahan baku, lsp. Ana akeh panjaluk… Waca liyane

Pemasangan Tembaga Kawat

Pemasangan Tembaga Kawat

Tujuan: Induksi Nyetel kawat tembaga sing brazing kanggo produksi.

Bahan: Rod tembaga Nikel Perak 2774 Batang paduan diameter diameter 0.070 ″ (1.8mm).

Suhu 650ºF (343.3ºC)

Frekuensi 580 kHz

Peralatan: • Sistem pemindah induksi DW-UHF-6kW-III dilengkapi karo workhead remot karo salah siji kapasitor 1.0 μF, lan input input mA 4-20 kanggo ngewangi ramping voltase. • An induksi pemanas induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses: Koil helical sing unik sing terdiri saka papat coils sing disambungake sejajar karo lapisan tabung kuarsa sing digunakake kanggo memanaskan kawat kanggo 650ºF (343.3ºC) kanggo anane.

Hasil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake: • Produktivitas sing luwih dhuwur 27 ′ (8.2m) per menit • Pangurangan oksidasi & skala skala • Konsekuensi, asil sing bisa diulangi