Aplikasi Proses Pemanasan Kawat Induksi

Aplikasi Proses Pemanasan Kawat Induksi Ing produksi kawat baja, kawat tembaga, kawat kuningan, lan batang spring tembaga utawa pemanas, digunakake macem-macem proses pangobatan panas, kayata nggambar kawat, tempering sawise produksi, ngobati perawatan panas ing syarat khusus, induksi annealing sadurunge digunakake minangka bahan baku, lsp. Ana akeh panjaluk… Waca liyane

Stamping Metal Stamp With Induction

Stamping Metal Stamp With Induction

Tujuan: Induction Heating endhog saka tutup logam supaya jamur tinimbang retakan / pamisah nalika disabetake dening palu.

Baja S-7 Material ukuran persegi lintang persegi panjang sing beda-beda

Suhu 1400-1800 ºF (760-982) ºC

Frekuensi 300 kHz

Wear DW-UHF-10KW, sistem pemanasan induksi, dilengkapi karo stasiun panas terpencil sing ngandung rong kapasitor 1.5 μF kanggo total 0.75 μF lan tiga gulungan pemanasan induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses Siji gulungan heliks lima puteran lan rong puteran digunakake kanggo panas mburi prangko nganti suhu sing dibutuhake. Rong ukuran bagean bisa digunakake ing saben gulungan, nggunakake setelan mesin sing padha kajaba wektu siklus. Tingkat siklus gumantung saka ukuran silang. Ukuran 3/8 ″ (0.9525 cm) ukurane ana ing sangisore 10 detik. Tingkat kanggo ukuran tengah, ½ ”- 1 ½” (1.27 - 3.81 cm) 30 nganti 60 detik. Sisih kothak 1 ″ (2.54 cm) udakara rong menit. Fixturing bisa pengaruhe dawa wektu siklus sing dibutuhake. Kanggo kaping panas sing luwih cekak bisa digunakake sumber listrik sing luwih gedhe.

Hasil / Manfaat Panas sing tepat mung kanggo area sing perlu anane luwih efisien lan bisa diulangi saka panas karo obor.