Induksi Copper Pegangan Genggem Kanggo Tube Baja

Induksi Copper Pegangan Genggem Kanggo Tube Baja

Tembaga Baja Genggam Induksi Kanggo Tabung Baja Tujuan Silinder tembaga, kabel tembaga, lan tabung baja kurang saka 20 detik nggunakake sistem pemanas induksi genggam DW-UHF-6KW-III. Peralatan DW-UHF-6KW-III sistem pemanas induksi genggem Tes 1 Bahan • Silinder tembaga menyang kawat tembaga. Daya: 6.6kW Suhu: 871 ° C (1600 ° F) Wektu: 20 detik Tes 2 Bahan •… Waca liyane

Tube Tembaga Copoting Pratema Kanggo Kulkas

Induksi Brazing Tube Copper Kanggo Refrigeration Objective Induction Brazing of a Copper Refrigeration Tube to Steel Tube Equipment DW-UHF-6KW-I Genggam Induksi Brazing System Materials Copper Refrigeration to steel steel Tube tembaga - 0.2 "(5.08mm) ing antarmuka Tube Steel Flared antarmuka 0.25 "(6.35mm) Daya: 6kW Suhu: 1600 ° F (871 ° C) Wektu: 6 detik Asil lan Kesimpulan: Sukses nempuh ... Waca liyane

Tangan Tembaga Coping Coping saka Kalen Panas

Induksi Brazing Copper Tube of Heat Exchanger Objective Brazing heat exchanger tembaga menyang pipa tembaga Industri Berbagai industri Bahan dasar Tabung tembaga - Diameter / ketebalan tabung eksternal: 12.5 x 0.35 lan 16.75 x 0.4 - Jinis kumpul: puteran gabungan Bahan liyane cincin paduan Brazing Peralatan DW-UHF-6KW-III induksi genggam pemanas Parameter Kunci… Waca liyane

Pipa Tembaga Induksi Brazing

Pemasok Tembaga Tembaga Induksi
Tujuan: Tembaga 'tees' lan 'ell' kudu diwenehake menyang awak aluminium katup pendingin

Material: klep tembaga katup pelanggan

Suhu: 2550 ºF (1400 ° C)

Frekuensi: 585 kHz

peralatan: Sistem pemindah induksi DW-UHF-10kw kalebu workhead sing ngandung loro 1.5μF kapasitor (total 0.75μF) lan kumparan helical telu-turn

proses: Katup dilebokake ing jero kumparan lan Daya pemanasan induksi RF wis diterapake nganti bagian dipanaskan nganti suhu sing dibutuhake lan sing dikepang katon mili ing sendi. Loro ukuran tabung padha mlaku nggunakake padha sistem pemanas induksi setelan karo kaping siklus sing beda.

Hasil / Keuntungan • Energi diterapake mung ing zona supaya digawe panas. • Pemanasan sing dienggo / seret yaiku seragam lan bisa diulang