pipo kuningan prabawa kanggo bagean tembaga

Tujuan Induksi Frekuensi Tinggi Pipa tembaga kuningan menyang sisih tembaga lan pucuk tembaga ing sak menit nggunakake induksi. Peralatan DW-UHF-6KW-III mesin brazing induksi genggam 2 putaran koil Bahan • Bagian kuningan lebar • Pipa kuningan • Alloy brazing adhedhasar perak, disedhiyakake dening pelanggan Test 1 - Pipa nganti akeh: Daya Parameter Utama: 4.4… Waca liyane

Induksi Pengaja Kuningan Kanggo Tembaga Paet

Kancing Kuningan Baja Induksi menyang Pipa Tembaga Tujuan: Kancing tembaga induksi kanggo pipa tembaga Klien: Pabrik koil kanggo aplikasi pemanas industri. Piranti: DW-UHF-40KW Sistem Giring Induksi - rong modul. Bahan: Kancing kuningan (ukuran: diameter 25mm, dhuwure 20 mm) Daya: 30 kW Proses: Tantangan utama sajrone proses brasil induksi… Waca liyane

tembaga induksi rod lan tembaga

induksi batang tembaga lan kuningan induksi Tujuan Induksi Besi tembaga lan kuningan batang lan tali kanggo ngganti operasi obor. Proses obor saiki ngasilake kontaminan sing akeh banget ing majelis, lan mbutuhake rework ekstensif sawise operasi nyusoni. Peralatan DW-UHF-40KW mesin brazing induksi frekuensi tinggi Bahan bakar Koil konektor terbuka ujung terbuka • Kupon tembaga… Waca liyane

Induksi Brazing Brass Faucet

Induksi Brazing Brass Faucet

Prinsip Brazing rong joints ing jedhing jedhing jamban kuningan
Bahan baja kuningan Fitting 1 "OD, brazing rings, flux
Suhu 1148 ºF (620 ºC)
Frekuensi 90 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-30 kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot wolung kapasitor 1.0 μF kanthi total 8.0 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses A rong coil shaped C digunakake kanggo ngresiki dhéketan keran.
Dering braze dilebokake ing sendi, bagean sing dirakit lan diresiki. Gabungan utas pisanan digawe panas suwene 30 detik lan cincin braze mili. Déwan diputar & sendhi nomer loro dipanaskan nganti 30 detik kanggo mili dering. Kaloro brasil rampung ing 60 detik.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Cepet, asil sing bisa diulang lan konsisten
Panas sing mrodhuksi panas nggawe sendi apik lan resik
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
• Malah panyebaran pemanasan

Brazing Brass to Aluminium with Induction

Brazing Brass to Aluminium with Induction

Tujuan: Tembaga 'tees' lan 'ell' bakal diwenehake menyang awak aluminium katup pendingin

Fitting tembaga katup pelanggan material

Suhu 2550 ºF (1400 ° C)

Frekuensi 360 kHz

Peralatan pemanasan induksi DW-UHF-10KW kalebu workhead sing ngandung rong kapasitor 1.5μF (total 0.75μF) lan kumparan helical telu-turn

Proses Kawat iki diselehake ing njero kumparan lan daya RF diaplikasi nganti bagian kasebut dipanasake ing suhu sing dibutuhake lan sing dikepengake mili menyang saluran kasebut. Loro ukuran tabung padha mlaku nggunakake setelan sistem induksi sing padha karo kaping siklus sing beda.

Hasil / Manfaat • energi diterapake mung ing zona supaya digawe panas. • Pemanasan sing dipasang / nyamping yaiku seragam lan bisa diulang

Brazing Fittings Brass With Induction

Fittings Kuningan Brazing Kanthi Tujuan Induksi: Panas unit tabung kuningan dadi 750 ° C kanggo aplikasi brazing. Dhiameter pipa beda-beda gumantung saka 3 nganti 8 inci (76.2 nganti 203.2 mm) Bahan: Tabung kuningan Kuningan flensing Dering brengos Fiksasi suhu Suhu: 1382 ° F (750 ° C) Frekuensi 200 kHz Peralatan DW-UHF-20KW, induksi 150-500 kHz pasokan listrik dadi panas, dilengkapi… Waca liyane