Brazing Copper Tube with Induction

Brazing Copper Tube with Induction

Tujuan: Nggawe tabung tembaga (3/8 ″ OD kanthi 2-4 ″ dawane) dadi 3/8 ″ pas kurang saka 10 detik. Pemanasan kudu digawe ing koil jinis saluran supaya gampang mbukak bagean.

Bahan Tembaga Tubing lan Fitting with Braze and Stay Silv White Flux

Suhu 1300 ° F

Frekuensi 215 kHz

Peralatan dw-UHF-10kw pasokan listrik sing ngasilake padat sing dilengkapi karo stasiun panas standar sing ngandung wolung kapasitor 0.33 μF kanggo total 0.66μF, trafo langkah mudhun, lan koil pemanasan induksi sing dirancang khusus.

Proses pasokan listrik solid-state DW-UHF-10kw diatur kanggo entuk asil ing ngisor iki: · Kapasitas 2.0 kW langsung diiseni ing tabung tembaga sing nyebabake waktu panas 7.2 detik kanggo nggayuh 13000F sing dibutuhake kanggo brazing.

Asil & Pangolahan gampang digayuh liwat desain koil jinis saluran unik sing ana telung puteran tembaga 1/8 ″.

Pipa Tembaga Induksi Brazing

Pemasok Tembaga Tembaga Induksi
Tujuan: Tembaga 'tees' lan 'ell' kudu diwenehake menyang awak aluminium katup pendingin

Material: klep tembaga katup pelanggan

Suhu: 2550 ºF (1400 ° C)

Frekuensi: 585 kHz

peralatan: Sistem pemindah induksi DW-UHF-10kw kalebu workhead sing ngandung loro 1.5μF kapasitor (total 0.75μF) lan kumparan helical telu-turn

proses: Katup dilebokake ing jero kumparan lan Daya pemanasan induksi RF wis diterapake nganti bagian dipanaskan nganti suhu sing dibutuhake lan sing dikepang katon mili ing sendi. Loro ukuran tabung padha mlaku nggunakake padha sistem pemanas induksi setelan karo kaping siklus sing beda.

Hasil / Keuntungan • Energi diterapake mung ing zona supaya digawe panas. • Pemanasan sing dienggo / seret yaiku seragam lan bisa diulang