Tanduran Tembaga Pratandhan

Tujuan Tabung tembaga anil penyambung frekuensi tinggi kanthi serentak nganti 800 ° F (426 ° C) kurang saka 10 detik kanthi pemanas induksi. Peralatan DW-HF-45kw induksi pemanas bahan Koil helical • Rong tabung tembaga - OD: 0.69 "(1.75 cm) - ID: 0.55" (1.40 cm) - Panjang: 5.50 "(14.0 cm). Parameter Kunci Daya: Suhu 27kW: 842 ° F (450 ° C) Wektu: 5 detik Proses:… Waca liyane

Tanduran Tembaga Pratandhan

Tabung Tembaga Annealing Induksi Sacara Serep panas rong tabung tembaga kanthi bebarengan dadi 800 ° F (426 ° C) sajrone 10 detik kanthi panase induksi. Peralatan DW-HF-45kw induksi pemanas bahan Koil helical • Rong tabung tembaga - OD: 0.69 "(1.75 cm) - ID: 0.55" (1.40 cm) - Panjang: 5.50 "(14.0 cm). Parameter Kunci Daya: Suhu 35kW: 842 ° F (450 ° C)… Waca liyane

Pemasangan Tembaga Kawat

Pemasangan Tembaga Kawat

Tujuan: Induksi Nyetel kawat tembaga sing brazing kanggo produksi.

Bahan: Rod tembaga Nikel Perak 2774 Batang paduan diameter diameter 0.070 ″ (1.8mm).

Suhu 650ºF (343.3ºC)

Frekuensi 580 kHz

Peralatan: • Sistem pemindah induksi DW-UHF-6kW-III dilengkapi karo workhead remot karo salah siji kapasitor 1.0 μF, lan input input mA 4-20 kanggo ngewangi ramping voltase. • An induksi pemanas induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses: Koil helical sing unik sing terdiri saka papat coils sing disambungake sejajar karo lapisan tabung kuarsa sing digunakake kanggo memanaskan kawat kanggo 650ºF (343.3ºC) kanggo anane.

Hasil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake: • Produktivitas sing luwih dhuwur 27 ′ (8.2m) per menit • Pangurangan oksidasi & skala skala • Konsekuensi, asil sing bisa diulangi