Kabel Tembaga Solder Induksi menyang Pin Tembaga

Kabel Tembaga Solder Induksi menyang Pin Tembaga Tujuan: Tujuan aplikasi pemanas induksi iki yaiku kabel solder menyang pin tembaga kanggo manufaktur harness. Pelanggan minangka pabrikan sistem tes kritis misi kanggo Industri Aerospace. Tujuane kanggo nyuda wektu solder saka 10 menit kanthi tangan kurang saka 1 menit… Waca liyane

tembaga pateri bakar prabawa kanggo katup tembaga

Tabung tembaga solder induksi frekuensi tinggi menyang katup kuningan Tujuan: Tes: Pipa tembaga solder induksi menyang katup kuningan Industri: Bahan HVAC: Pipa tembaga lan kuningan Peralatan: Mesin pemanas induksi DW-HF-25kw Tenaga: 16 kW Suhu: 932oF (500oC) Wektu : 20 detik Koil: Koil digawe khusus dilapisi. Proses: Panjaluk aplikasi iki ditrapake menyang HLQ Induction Heating Power dening perusahaan HVAC. Sing… Waca liyane

Induksi Tembaga Kawat Tembaga

Induksi Soldering Copper Wires Dengan IGBT High Frequency Heating Unit

Tujuan Solder loro kabel tembaga kanggo menara sing wis diinstal ing garis bus tembaga
Bahan solder dicelupake batang tembaga / bus nikel, 2 kabel tembaga terdampar kaleng, tongkat brazing
Suhu 446 ºF (230 ºC)
Frekuensi 230 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-6kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.2μF.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks patang puteran digunakake kanggo solder rak buss bus. 2 kabel tembaga ditrapake ing menara lan listrik ditrapake sajrone 30 detik. Tongkat brazing dipangan kanthi tangan menyang bagean sing wis digawe panas lan utek kasebut mili kanthi rata, nggawe sendhi.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Wektu solder sing ngurangi
• Malah panyebaran pemanasan
• Gabungan kanggo konsistensi gabungan

 

induksi soldering copper wires

Tungku tembaga Induksi

Tembaga Solder Induksi Tutul Dering Speaker kanthi Pemanas Induksi IGBT

Objek Tembaga Objective Panas nganti reflows solder.
Tab Tembaga Material 0.25 X 0.25 inci persegi udakara 0.05 inci. Bahan solder bebas timbal (suhu leleh luwih dhuwur tinimbang solder biasa.)
Suhu 500 ºF kanggo 1.25 detik
Frekuensi 286 kHz
Peralatan DW-UHF-4.5 kW, 150-400 kHz sistem pemanas induksi solid state dilengkapi stasiun panas jarak jauh sing ngemot kapasitor 1.2 μF lan koil kerja sing dirancang khusus ..
Koil heliks multi-puteran sekitar diameter 3/16 inci internal digawe saka pipa diameter 1/16 inci.
Kawat Solder proses diwenehake menyang area tab speaker kanthi nggunakake feeder kawat otomatis. Banjur digawe panas kanggo mbukak maneh solder.
Asil / Mupangat Kanthi pemanasan induksi desain koil sing efisien gampang tekan suhu reflek sing dipengini kanthi wektu sing sithik.

induksi soldering tembaga

Induksi Soldering Copper Tube

Induksi Soldering Copper Tube With High Frequency Heating Units

Tujuan: Panas bagean saka tabung tembaga 3/8 ″ bebarengan karo siku 900 kanggo solder. Tabung tembaga bisa digunakake ing Majelis Evaporator Mesin Es, lan solder ditindakake sawise tabung dipasang ing njero kumpulan kasebut. Pemanasan kudu digawe ing koil jinis saluran supaya gampang diakses yen wis dipasang tabung. Solder bisa dipangan kanthi manual sawise suhu
wis tekan.
Bahan: 3/8 ″ Tipis Tembaga Tembok Tipis lan sikut 900
Suhu: 6000F
Aplikasi: Liwat panggunaan pasokan listrik induksi output DW-UHF-20kW lan koil puteran telung (3) unik, asil ing ngisor iki bisa ditindakake:
6000F kacathet ing 10 detik.
Gabungan solder kualitas diamati kanthi aliran lan tekstur permukaan sing cukup.
Peralatan: DW-UHF-20kW output pasokan induksi solid state kalebu siji (1) stasiun panas jarak jauh sing ngemot siji (1) 1.2 μF kapasitor, lan telung (3) koil saluran putar unik.
Frekuensi: 200 kHz

induksi soldering copper tube

Soldering Steel To Brass With Induction Heater

Soldering Steel To Brass With Induction IGBT Heater Heater

Tujuan Panas panel konektor baja berlapis emas cilik menyang blok kuningan.
Kira-kira Bahan. Konektor baja berlapis emas 1/8 "(3.2mm) diameteripun, blok tembaga tebal 1" (25.4mm) x 1/4 "
Suhu 600 ° F (315.6ºC)
Frekuensi 240 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-6kW sing dilengkapi workhead remot.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks rong puter digunakake kanggo nyedhiyakake panas sing seragam kanggo perakitan bagean. Tempel lan fluks solder ditrapake ing area sendhi lan listrik ditrapake sajrone 20 detik kanggo solder bagean kasebut. Bener
fixturing perlu kanggo nahan bagean ing posisi.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pemanasan kanthi cepet, kanggo wilayah tartamtu
• Pesenan sing rapi lan resik
• Proses tanpa mambu

induksi soldering baja kanggo kuningan