induksi preheating tembaga rod

batang tembaga preheating induksi frekuensi tinggi lan konektor kanggo aplikasi ngobati epoksi, batang tembaga preheating lan konektor kanggo aplikasi obat epoksi Tujuan: Kanggo panas bagean saka batang tembaga lan konektor persegi panjang menyang suhu sadurunge epoxy curing sajrone proses manufaktur listrik Bahan turnbuckles: Disedhiyakake pelanggan… Waca liyane