Pemanasan Induksi PDF

Pemanasan Induksi • Makarya kaya trafo (Transformator step down -tegangan rendah lan arus dhuwur) - prinsip induksi elektromagnetik Keuntungan Pemanasan Induksi • Ora ana kontak sing dibutuhake ing antarane potongan kerja lan koil induksi minangka sumber panas • Panas diwatesi ing wilayah lokal utawa zona lumahing langsung jejer kumparan. •… Waca liyane