Induksi Panas Staking kanggo Spring Wire lan Nylon Powder

Induksi Panas Staking kanggo Spring Wire lan Nylon Powder Heat staking kalebu nggunakake pemanasan induksi ing proses ing ngendi plastik ngganti negara saka padat dadi cair. Salah sawijining panggunaan umum kanggo aplikasi iki yaiku penet pas bagean logam menyang bagean plastik. Logam kasebut dipanasake nggunakake induksi menyang suhu sing luwih dhuwur tinimbang suhu ... Waca liyane