piring baja-shovels panas mbentuk karo induksi preheating

Plat baja-shovels panas mbentuk karo sistem preheating induksi Apa pra-panas induksi? Preheating induksi minangka proses ing ngendi bahan utawa benda kerja dipanasake kanthi induksi sadurunge diproses luwih lanjut. Alasan kanggo pre-heating beda-beda. Ing industri kabel lan kabel, inti kabel wis digawe panas sadurunge extrusion jampel. Strip baja wis dipanasake sadurunge acar lan… Waca liyane

Induksi Hot Forming Steel Pipe

Induksi Hot Forming Steel Pipe Objective: Kanggo ngetokake pipa baja magnetik menyang suhu sing ditargetake kanggo mlengkung induksi pipa; Tujuane yaiku nggawe u-bends ing pipa kanggo sistem ketel Bahan: Pipa baja (2.5"/64 mm OD pipa baja bengkok) Suhu: 2010 °F (1099 °C) Frekuensi: 8.8 kHz Peralatan: DW-MF-250 kW , 5-15 … Waca liyane

proses pembentukan lan penempaan panas induksi

Pembentukan Panas Induksi lan Proses Forging Induksi Pembentuk Panas minangka proses ing pabrik pengikat industri kayata baut, sekrup lan paku keling. Panas digunakake kanggo alusake logam sing biasane lembaran, batang, tabung utawa kabel banjur tekanan digunakake kanggo ngowahi bentuk logam kanthi nindakake… Waca liyane