Induksi Curing Heating of Organic Coating

Induksi Curing Heating of Organic Coating

Induction Heating digunakake kanggo ngobati lapisan organik kayata cat ing ngisor logam kanthi ngasilake panas karo ing subtract. Kanthi cara iki, ngobati tegese saka ngurangi kecenderungan kanggo mbentuk cacat nutupi. Sing khas yaiku aplikasi ngresiki saka cat ing sheet sheet.
Pemanasan induksi saka logam bagean kanggo adesif induksi curing Suhu digunakake ing akèh prosès otomotif, kayata nganggo adheses thermosetting kanggo ngasilake piring clutch, sepatu rem lan komponen bumper otomatis. Shafts biasane kabentuk karo rotors sangkar bajing ing pabrik motor cilik. Ing mesin fotokopi, komponen plastik adhesively ikatan karo rotors aluminium; Lem thermoplastic digunakake kanggo nahan rol busa ing shaft logam. Sawise rollers metu, poros digawe panas lan umpluk diganti.
modern Induction heating bisa ngrampungake akeh masalah kasebut. Pemanasan kanthi induksi nyedhiyakake panas, efisien, non-kontak lan panas-efisien energi ing wektu paling tithik, supaya proses perawatan bisa rampung kanthi energi lan wektu paling tithik. Kacepetan ramping suhu sing luwih apik bisa digayuh kanthi kontrol komputer saka sumber daya sing padat. Kanggo ngilangi langkah-langkah ekstra kanggo ngetokake lan mbongkar pawon, stasiun induksi panas bisa digabung dadi jalur produksi. Pungkasan, pemanasan induksi bisa dileksanakake ing lingkungan sing resik banget, kahanan vakum utawa atmosfer khusus, saéngga kanggo solusi penyembuhan unik.

Sanajan pamanasan induksi biasane digunakake kanthi logam utawa bahan konduktif liyane, plastik lan bahan non-konduktif bisa kerep dipanaskan banget kanthi nggunakake susceptor logam konduktif kanggo nransfer panas. Pasokan listrik khas RF kanggo induksi curing aplikasi kalebu 4 nganti 60kW, gumantung karo bagean lan syarat aplikasi.