Prinsip-Teori Brazing Induksi

Teknologi Induction Brazing

Prinsip Brazing Induksi | Teori
Brazing lan soldering yaiku proses nggabungake material sing padha utawa ora cocog kanthi nggunakake bahan pengisi sing kompatibel. Logam pengisi kalebu timah, timah, tembaga, perak, nikel lan padanane. Mung logam campuran sing melek lan ngalangi sajrone proses iki kanggo nggabungake bahan dasar. Ing logam pengisi ditarik menyang sendhi kanthi tindakan kapiler. Proses pematerian sing dilakokake ing ngisor iki yaiku 840 ° F (450 ° C) nalika aplikasi brazing dilakokake ing suhu luwih saka 840 ° F (450 ° C) nganti 2100 ° F (1150 ° C).teori-teori induksi brazing

Kasile proses kasebut gumantung marang rancangan perakitan, jembar antarane permukaan sing bakal digabung, kebersihan, kontrol proses lan pilihan peralatan sing bener sing dibutuhake kanggo nindakake proses sing bisa diulang.

Kaberesihan kasebut ditampa kanthi cara ngenalake fluks sing nyakup lan mbubarake rereget utawa oksida.

Saiki akeh operasi sing ditindakake ing atmosfer sing dikendhaleni kanthi kemul gas inert utawa kombinasi gas inert / aktif kanggo nglindhungi operasi lan ngilangi kebutuhan fluks. Cara kasebut wis dibuktekake kanthi macem-macem konfigurasi material lan bagean sing ngganti utawa muji teknologi tungku swasana kanthi proses sing pas - proses aliran siji.

Bahan Pelapis Brazing
Logam pengisi bor bisa teka kanthi maneka warna bentuk, wangun, ukuran, lan paduan, gumantung marang tujuan sing dimaksud. Pita, preformed cincin, pastel, kawat, lan ceceng preformed mung sawetara saka wangun lan formulir sing bisa ditemokake.bahan solder-brazing-filler

Kaputusan kanggo nggunakake campuran lan / utawa wujud tartamtu gumantung banget karo bahan induk sing bakal digabung, panggonan nalika proses lan lingkungan layanan sing ditrapake ing pungkasan produk.

Reresik Ndadekake Kekuwatan
Panglicehake antarane permukaan faying sing disambungake nemtokake jumlah paduan paduan, tindakan kapiler / penetrasi saka logam campuran lan salajengipun kekuwatan saka campuran rampung. Kondisi paling apik kanggo aplikasi brazil perak konvensional yaiku 0.002 inci (0.050 mm) nganti 0.005 inci (0.127 mm). Aluminium biasane 0.004 inci (0.102 mm) nganti 0.006 inci (0.153 mm). Tlatah sing luwih gedhe nganti 0.015 inci (0.380 mm) biasane kurang akselerasi capillary action kanggo kesabaran sing sukses.

Brazing karo tembaga (ing ndhuwur 1650 ° F / 900 ° C) mbutuhake toleransi bebarengan katahan kanggo minimal Absolute lan ing sawetara kasus pencet pas ing suhu sekitar kanggo njamin minimal peserta toleransi nalika ing suhu brazing.

Teori Pemanasan Induksi
Sistem induksi nyedhiyakake cara sing trep lan tepat kanggo kanthi cepet lan luwih irit ngetokake wilayah sing dipilih saka sawijining pasrangan. Pertimbangan kudu diwenehake marang pilihan frekuensi operasi daya listrik, Kapadhetan daya (kilowatt sing dilakoni saben inchi persegi), wektu panas, lan desain gegelungan induksi kanggo nyedhiyakake ambane dadi panas sing diperlokake ing sendi braise tartamtu.

Pemanasan induksi yaiku non-kontak pemanasan kanthi cara trafo. Pasokan listrik minangka sumber AC menyang kumparan induksi sing dadi pamisah angin utama trafo nalika bagean sing dipanasake minangka sekunder transformator. Piece karya dipanasake kanthi bahan dasar 'resistivitas listrik sing ditrapake kanggo arus induksi sing mili ing perakitan.prinsip dhasar pemanasan induksi

Saiki nglewati konduktor listrik (workpiece) ngasilake panas nalika saiki bisa nahan resistance marang alirane. Kerugian kasebut kurang ing saiki sing mili liwat aluminium, tembaga lan wesi. Bahan non-ferrous iki mbutuhake daya tambahan kanggo panas tinimbang pasangan baja karbon.

Arus alternating cenderung mili ing permukaan. Hubungan antara frekuensi arus bolak balik lan ambane iku nyemprotake bagean kasebut dikenal minangka kedalaman rujukan saka panas. Bagian diameter, jenis materi lan kekandelan tembok bisa nduweni efek ing efisiensi pemanasan sing adhedhasar kedadean referensi.

 

Soldering Steel To Brass With Induction Heater

Soldering Steel To Brass With Induction IGBT Heater Heater

Tujuan Panas panel konektor baja berlapis emas cilik menyang blok kuningan.
Kira-kira Bahan. Konektor baja berlapis emas 1/8 "(3.2mm) diameteripun, blok tembaga tebal 1" (25.4mm) x 1/4 "
Suhu 600 ° F (315.6ºC)
Frekuensi 240 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-6kW sing dilengkapi workhead remot.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks rong puter digunakake kanggo nyedhiyakake panas sing seragam kanggo perakitan bagean. Tempel lan fluks solder ditrapake ing area sendhi lan listrik ditrapake sajrone 20 detik kanggo solder bagean kasebut. Bener
fixturing perlu kanggo nahan bagean ing posisi.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pemanasan kanthi cepet, kanggo wilayah tartamtu
• Pesenan sing rapi lan resik
• Proses tanpa mambu

induksi soldering baja kanggo kuningan