Induksi Pemanas Steel Baja

Induksi Pemanas Baja Mould Untuk Seal Karet Dengan Sistem Pendinginan Frekuensi Tinggi

Tujuane Panasake cetakan baja kanthi merata dadi 392ºF (200ºC) kanggo digunakake ing penet kanggo vulkanisasi segel karet
Bahan cetakan 13.4 "(340mm), lebar 2.16" (55mm),
kurang luwih 77.2 lbs (35kg)
Suhu 392ºF (200ºC)
Frekuensi 20kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-MF-70kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot wolung kapasitor 0.3μF kanthi total 0.6μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Rong gulungan pancake puteran telulas digunakake kanggo panas kalor cetakan kanthi bebarengan sajrone 170 detik kanggo nggayuh suhu eksternal 392ºF (200ºC). Tenaga terus mudhun sajrone 390 detik sabanjure nganti tekan suhu seragam 392ºF (200ºC) ± 41ºF (5ºC) ing saindenging
cetakan.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Panas lan tahan panas
• Wektu proses sing luwih cepet, tambah produksi
• Malah panyebaran pemanasan

induksi pemanasan baja pemanasan

 

 

 

 

 

 

Cetakan baja pemanen RF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

induction heating casting steel

induksi casting baja cetakan karet kanthi pemanas induksi frekuensi tinggi

Tujuane Kanggo panasake rong casting baja sing ora teratur kanggo dicetak lan diikat nganggo karet sintetis
Casting baja Bahan loro, bentuk 17 mm kanthi teratur, udakara 6 "(152mm) x 9" (229mm) x 1 "(25.4mm)
Suhu 400 ºF (204 ºC)
Frekuensi 20 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-MF-45kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot patang kapasitor 1.0 μF (gunggunge 1.0 μF).
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Loro casting baja dilebokake ing piring terisolasi kanthi pin lokasi pandhuan kuningan. Piring kasebut dilebokake ing meja sing digeser dadi kumparan heliks multi-puter gedhe. Bagean kasebut induksi digawe panas nganti 400 ºF ing 180 detik. Wektu dadi panas sing alon supaya bagean bisa dadi suhu kanthi rata. Nalika siklus pemanasan rampung, saben bagean diselehake menyang pencet kanggo operasi cetakan lan ikatan.
Hasil / Manfaat Pemanasan induksi kanggo preheating massal saka coran baja
mrodhuksi:
• panas sing efisien lan bisa diulangi saka obor utawa oven.
• malah dadi panas saka bagean ing saindhenging
Gulungan multi-giliran gedhe nyedhiyakake:
• gampang loading lan unloading saka bagean
• keluwesan kanggo macem-macem ukuran casting lan géomètri