Tanduran Tembaga Pratandhan

Tujuan Tabung tembaga anil penyambung frekuensi tinggi kanthi serentak nganti 800 ° F (426 ° C) kurang saka 10 detik kanthi pemanas induksi. Peralatan DW-HF-45kw induksi pemanas bahan Koil helical • Rong tabung tembaga - OD: 0.69 "(1.75 cm) - ID: 0.55" (1.40 cm) - Panjang: 5.50 "(14.0 cm). Parameter Kunci Daya: Suhu 27kW: 842 ° F (450 ° C) Wektu: 5 detik Proses:… Waca liyane