Induksi Pemanasan Aluminium Catheter Tipping

Induksi Pemanas Aluminium Catheter Tipping Kanthi IGBT Pemanasan Unit

Tujuan: Panasake kateter aluminium dadi luwih saka 2850F sajrone 2 nganti 5 detik kanggo pambentukan bahan kateter. Saiki, pemanasan ditindakake sajrone 15 detik kanthi peralatan induksi sing luwih lawas. Pelanggan pengin nggunakake peralatan induksi solid state kanggo nyuda wektu pemanasan lan nggawe proses sing luwih efisien.
Bahan: Kateter aluminium tipping die ukuran 3/8 ″ OD lan 2 ″ dawane nganggo lengan nonmagnetik ing zona panas. Bahan kateter diterangake padha karo plastik poliuretan. Uga, kawat baja diameter 0.035 was dilebokake ing tabung kateter supaya ora ambruk.
Suhu: 5000F
Aplikasi: Pasokan listrik induksi solid state DW-UHF-4.5kW ditemtokake kanggo ngasilake asil ing ngisor iki kanthi luwih efisien:
Wektu dadi panas 3.3 detik nganti 5000F lan mbentuk kateter bisa digunakake kanthi nggunakake rong (2) gulungan heliks puteran (2)
Kateter kualitas dibentuk kanthi mencet 1/2 ″ tabung poliuretan menyang cetakan nalika njaga bentuk nganggo kabel 0.035 to kanggo nyegah tabung tabung.
Asil laboratorium nunjukake manawa nyuda wektu cukup akeh sing bakal ningkatake produksi sanajan ora ngorbanake kualitas.
Peralatan: Pasokan listrik induksi solid state DW-UHF-4.5kW kalebu stasiun panas jarak jauh sing ngemot siji (1) kapasitor total 1.2 μF.
Frekuensi: 287 kHz

Induksi Pemanasan Aluminium Catheter Tipping

Induksi Pemanasan Aluminium Pipa

Induksi Pemanasan Aluminium Pipe Kanggo Mbangun Mbangun Kanthi Dhuwur Panas Induction Heater

Tujuan Liwat dadi panas tank paling dhuwur 2 "(50.8mm) tank oksigen aluminium kanggo mbentuk ujung bunder kanthi bolongan katup oksigen
Tangki oksigen Aluminium kanthi diameter mbukak 2.25 "(57.15mm) terbuka, ketebalan tembok 0.188" (4.8mm)
Suhu 700 ºF (371 ºC)
Frekuensi 71 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-HF-45kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 1.5μF kanthi total 0.75μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks lima puteran digunakake kanggo panas mburi tank oksigen sing mbukak. Tangki digawe panas nganti 24 detik nganti tekan 700ºF (371 ºC).
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Seragam liwat pemanasan
• Cepet, panas cekap energi
• Cepet, bisa dikendhaleni lan proses repeatable
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik

induksi pemanasan aluminium pipa

Induksi Brazing Aluminium Automotive

Induksi Brazing Aluminium Automotive 

Objective: Aluminium panas kanggo aplikasi brazing otomotif
Bahan: Aluminium tubing 0.50 (12.7mm) dia, bos aluminium 1 "(25.4mm) dawane fluks kebak fluks
Suhu: 1200 ºF (649 ºC)
Frekuensi: 370 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-10KW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.0μF kanthi total 1.0 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil pancake multi puter digunakake kanggo dadi panas ing antarane tabung aluminium lan bos. Gabungan dadi panas ing suhu 1.5 menit lan dering gelang nyawiji dadi brazed resik
peserta.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pemanasan tanpa tangan sing kalebu katrampilan operator minimal kanggo pabrik
• Aplikasi tanpa mepe
• Reliable, repeatable aesthetically pleasing joint joint
• Malah panyebaran pemanasan