prinsip pemanasan induksi elektromagnetik

prinsip pemanasan induksi elektromagnetik Ing taun 1831 Michael Faraday nemokake pemanasan induksi elektromagnetik. Prinsip dhasar pemanasan induksi minangka wangun terapan saka panemuan Faraday. Kasunyatane yaiku, arus AC sing mili liwat sirkuit mengaruhi gerakan magnetik sirkuit sekunder sing ana ing cedhake. Fluktuasi arus ing sirkuit utama ... Waca liyane