Tembok tembok tembaga kanggo pipo tembaga

Induksi Frekuensi Tinggi Tembaga brazing menyang pipa tembaga Tujuan Tujuan: Induksi tembaga tembaga menyang pipa tembaga Peralatan: DW-UHF-6KW-III pemanas induksi genggam Bahan: Enem pipa Tembaga (9.5 mm) Tenaga: 6 kW Suhu: 1475 ° F / 800 ° C Wektu: 20 detik Proses: Sistem brazing induksi genggem DW-UHF-6KW-III kanthi robot kanthi otomatis bisa ngindhuksi pirang-pirang sendi sing ana ing posisi sing wis ditemtokake. Kanggo aplikasi brazing iki… Waca liyane

Brazing Thin Copper Tube With Induction

Brazing Thin Copper Tube With Induction 

Objective: Kanggo ngresiki tabung oval tembaga sing tipis menyang tembaga sing dipasang ing 1400 º F lan tutup ujung liyane tabung tembaga karo piring kuningan.

Bahan: Pas Kuningan - 0.875 in2 lan 2.5 dawane (22mm2 x 64mm) Tabung tembaga 0.01 ing (0.254mm) tembok Tembaga Kuningan 0.10 in (2.54mm) kandel lan 0.5 ing X 0.25 inci Paduan Braze shim lan fluks putih

Suhu: 1400 ºF (760 ° C)

Frekuensi: 300 kHz

Peralatan: DW-UHF-10KW pasokan listrik induksi dilengkapi karo stasiun panas terpencil sing nggunakake rong kapasitor 1.32μF (total 0.66 μF): Dua gulungan pemanasan induksi sing dirancang khusus. Proses pamisah, f coil induksi kita digunakake kanggo ngirim energi panas menyang fitting tembaga (Fig 1). Kanggo nyegah panas saka ujung sambungan tembaga lan tabung tembaga sing tipis, dhiameter koil sing luwih cilik (Fig 2) ditambahake kanggo ngirim panas menyang tembaga. A preform shim braze dilebokake ing wilayah kasebut, lan banjur dilapisi fluks putih. Dhuwur saka kumparan disetel kanggo ngirim panas sing proporsional marang perakitan. Setelan iki ngundakake suhu saka potongan kuningan sing luwih kenthel lan tabung tembaga sing tipis ing tingkat sing padha supaya bisa ngasilake aliran seragam saka preform shim. Pungkas liya tabung tembaga wis kasil kanthi nggunakake koil heliks 2 (Fig.3.)

Asil / Mupangat • Pelestarian sifat mekanik tembaga • Migrasi panas minimalake ing sadawane ujung tabung • Ngurangi wektu panase (kurang saka 60 detik)