Pemanasan induksi billet aluminium

Pemanasan induksi billet aluminium nggunakake gulungan superkonduktor Pemanasan induksi saka billet aluminium lan tembaga Pemanasan induksi digunakake kanggo pemanasan logam amarga cara sing resik, cepet lan umume cara sing efisien energi. Arus bolak-balik dilewati liwat gulungan tembaga saka kumparan kanggo ngasilake magnet sing beda-beda wektu ... Waca liyane