baja induksi baja kanggo baja

Induksi magnetik frekuensi tinggi nggawe baja tahan karat kanggo tim HLQ proses baja diwenehake karo 2 bagean liyane sing bakal dilebokake ing laboratorium uji coba. Tujuan: Brazing induksi pin stainless steel 0.15 '' / 3.81mm menyang pangkalan baja. Peralatan: Sistem brazing induksi genggam DW-UHF-6KW-III Industri: Peralatan & Bahan HVAC: Heksagon baja (diameter 1 "/ 25.4 mm diameter; 0.1" /… Waca liyane