Kerang Peluru Kuningan Induksi

Pangobatan Pemanasan Wesi Peluru Kuning Induksi Annealing Seri UHF Kanthi Aplikasi Sistem Pemanasan Induksi Tujuan Tujuan: Pabrik cangkang peluru tembaga pengin nganyarke peralatan pemanas induksi sing ana lan nggoleki efisiensi sing luwih apik. Tujuan tes aplikasi iki yaiku kanggo nduduhake manawa sistem induksi DW-UHF-6KW-III bakal memenuhi lan ngluwihi sarat kanggo nggayuh panasan wektu paningkatan lan njaga keseragaman panas ing… Waca liyane

Tanduran Tembaga Pratandhan

Tujuan Tabung tembaga anil penyambung frekuensi tinggi kanthi serentak nganti 800 ° F (426 ° C) kurang saka 10 detik kanthi pemanas induksi. Peralatan DW-HF-45kw induksi pemanas bahan Koil helical • Rong tabung tembaga - OD: 0.69 "(1.75 cm) - ID: 0.55" (1.40 cm) - Panjang: 5.50 "(14.0 cm). Parameter Kunci Daya: Suhu 27kW: 842 ° F (450 ° C) Wektu: 5 detik Proses:… Waca liyane

Induksi Wiring Stainless Steel Wire

Induksi Tujuan Annealing kawat stainless steel kurang saka 1 detik kanthi induksi. Peralatan DW-UHF-10kw pemanas induksi Uji I Bahan Kawat stainless steel Kawat persegi panjang 0.25 "(6.35mm) Jembar 0.04" (1.01mm) Kekandelan 3.5 "(88.9mm) Daya Parameter Kunci Daya: Suhu 5 kW: 1300 ° F (704 ° C) Wektu: 1 detik Tes II Bahan Kawat stainless steel Kawat persegi dowo 0.6 '' (15.24mm) Jembar 0.08 '' (2.03mm) Kandel 1 ”(25.4mm)… Waca liyane

Tanduran Tembaga Pratandhan

Tabung Tembaga Annealing Induksi Sacara Serep panas rong tabung tembaga kanthi bebarengan dadi 800 ° F (426 ° C) sajrone 10 detik kanthi panase induksi. Peralatan DW-HF-45kw induksi pemanas bahan Koil helical • Rong tabung tembaga - OD: 0.69 "(1.75 cm) - ID: 0.55" (1.40 cm) - Panjang: 5.50 "(14.0 cm). Parameter Kunci Daya: Suhu 35kW: 842 ° F (450 ° C)… Waca liyane

Apa annealing induksi?

Apa annealing induksi?
Proses iki dadi panas logam sing wis ngalami proses signifikan. Anil induksi nyuda atose, nambah duktilitas lan ngatasi stres internal. Anilnasi awak lengkap minangka proses ing endi benda kerja lengkap dicakup anil. Kanthi anil lapisan (sing luwih dikenal kanthi normalisasi lapisan), mung zona sing kena panas sing diproduksi dening proses las sing diobati.
Apa manfaate?
Anil induksi lan normalake ngasilake panas sing cepet, dipercaya lan lokal, kontrol suhu sing tepat, lan integrasi langsung sing gampang. Induksi ngrampungake bahan kerja individu kanthi spesifikasi sing tepat, kanthi sistem kontrol kanthi terus-terusan ngawasi lan ngrekam kabeh proses.
Ngendi iku digunakake?
Anil induksi lan normalisasi biasane digunakake ing industri tabung lan pipa. Uga anneals kawat, strip baja, pisau lading lan tabung tembaga. Nyatane, induksi paling cocog kanggo tugas anilen.
Apa peralatan sing kasedhiya?
Saben sistem annealing Induksi DAWEI dibangun kanggo memenuhi syarat tartamtu. Intine saben sistem yaiku
generator DAWEI Induction Heating sing cocog karo mbukak otomatis lan faktor daya konstan ing kabeh level daya. Umume sistem sing dikirim uga duwe solusi penanganan lan kontrol sing dibangun kanthi khusus.

induction annealing tube

Induction Annealing PIpe

Induksi Annealing Aluminium PIpe With High Frequency Induction Heating Machine

Obyek tanki tangki aluminium obyek obah isi 650 ºF (343 ºC)
Bahan Aluminium isi gulu 2.5 "(63.5mm) diameteripun, 14" (35.5cm) panjang
Suhu 650 ºF (343 ºC)
Frekuensi 75 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-HF-45kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot wolung kapasitor 1.0μF kanthi total 2.0μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Helical turn wolu digunakake kanggo dadi panas tabung kanggo anil. Kanggo anneal dawa lengkap tabung, tabung dilebokake ing kumparan lan digawe panas suwene 30 detik banjur diputer lan setengah ngisor digawe panas kanthi tambahan 30 tabung banjur ditekuk nalika panas supaya ora retak.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Efisiensi tinggi, biaya energi sing kurang
• Cepet, bisa dikendhaleni lan proses repeatable
• Nyegah retakan
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
• Malah panyebaran pemanasan

 

 

Pemasangan Tembaga Kawat

Pemasangan Tembaga Kawat

Tujuan: Induksi Nyetel kawat tembaga sing brazing kanggo produksi.

Bahan: Rod tembaga Nikel Perak 2774 Batang paduan diameter diameter 0.070 ″ (1.8mm).

Suhu 650ºF (343.3ºC)

Frekuensi 580 kHz

Peralatan: • Sistem pemindah induksi DW-UHF-6kW-III dilengkapi karo workhead remot karo salah siji kapasitor 1.0 μF, lan input input mA 4-20 kanggo ngewangi ramping voltase. • An induksi pemanas induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses: Koil helical sing unik sing terdiri saka papat coils sing disambungake sejajar karo lapisan tabung kuarsa sing digunakake kanggo memanaskan kawat kanggo 650ºF (343.3ºC) kanggo anane.

Hasil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake: • Produktivitas sing luwih dhuwur 27 ′ (8.2m) per menit • Pangurangan oksidasi & skala skala • Konsekuensi, asil sing bisa diulangi

Stamping Metal Stamp With Induction

Stamping Metal Stamp With Induction

Tujuan: Induction Heating endhog saka tutup logam supaya jamur tinimbang retakan / pamisah nalika disabetake dening palu.

Baja S-7 Material ukuran persegi lintang persegi panjang sing beda-beda

Suhu 1400-1800 ºF (760-982) ºC

Frekuensi 300 kHz

Wear DW-UHF-10KW, sistem pemanasan induksi, dilengkapi karo stasiun panas terpencil sing ngandung rong kapasitor 1.5 μF kanggo total 0.75 μF lan tiga gulungan pemanasan induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses Siji gulungan heliks lima puteran lan rong puteran digunakake kanggo panas mburi prangko nganti suhu sing dibutuhake. Rong ukuran bagean bisa digunakake ing saben gulungan, nggunakake setelan mesin sing padha kajaba wektu siklus. Tingkat siklus gumantung saka ukuran silang. Ukuran 3/8 ″ (0.9525 cm) ukurane ana ing sangisore 10 detik. Tingkat kanggo ukuran tengah, ½ ”- 1 ½” (1.27 - 3.81 cm) 30 nganti 60 detik. Sisih kothak 1 ″ (2.54 cm) udakara rong menit. Fixturing bisa pengaruhe dawa wektu siklus sing dibutuhake. Kanggo kaping panas sing luwih cekak bisa digunakake sumber listrik sing luwih gedhe.

Hasil / Manfaat Panas sing tepat mung kanggo area sing perlu anane luwih efisien lan bisa diulangi saka panas karo obor.