Induksi Wiring Stainless Steel Wire

Induksi Tujuan Annealing kawat stainless steel kurang saka 1 detik kanthi induksi. Peralatan DW-UHF-10kw pemanas induksi Uji I Bahan Kawat stainless steel Kawat persegi panjang 0.25 "(6.35mm) Jembar 0.04" (1.01mm) Kekandelan 3.5 "(88.9mm) Daya Parameter Kunci Daya: Suhu 5 kW: 1300 ° F (704 ° C) Wektu: 1 detik Tes II Bahan Kawat stainless steel Kawat persegi dowo 0.6 '' (15.24mm) Jembar 0.08 '' (2.03mm) Kandel 1 ”(25.4mm)… Waca liyane

Tanduran Tembaga Pratandhan

Tabung Tembaga Annealing Induksi Sacara Serep panas rong tabung tembaga kanthi bebarengan dadi 800 ° F (426 ° C) sajrone 10 detik kanthi panase induksi. Peralatan DW-HF-45kw induksi pemanas bahan Koil helical • Rong tabung tembaga - OD: 0.69 "(1.75 cm) - ID: 0.55" (1.40 cm) - Panjang: 5.50 "(14.0 cm). Parameter Kunci Daya: Suhu 35kW: 842 ° F (450 ° C)… Waca liyane

Apa annealing induksi?

Apa annealing induksi?
Proses iki dadi panas logam sing wis ngalami proses signifikan. Anil induksi nyuda atose, nambah duktilitas lan ngatasi stres internal. Anilnasi awak lengkap minangka proses ing endi benda kerja lengkap dicakup anil. Kanthi anil lapisan (sing luwih dikenal kanthi normalisasi lapisan), mung zona sing kena panas sing diproduksi dening proses las sing diobati.
Apa manfaate?
Anil induksi lan normalake ngasilake panas sing cepet, dipercaya lan lokal, kontrol suhu sing tepat, lan integrasi langsung sing gampang. Induksi ngrampungake bahan kerja individu kanthi spesifikasi sing tepat, kanthi sistem kontrol kanthi terus-terusan ngawasi lan ngrekam kabeh proses.
Ngendi iku digunakake?
Anil induksi lan normalisasi biasane digunakake ing industri tabung lan pipa. Uga anneals kawat, strip baja, pisau lading lan tabung tembaga. Nyatane, induksi paling cocog kanggo tugas anilen.
Apa peralatan sing kasedhiya?
Saben sistem annealing Induksi DAWEI dibangun kanggo memenuhi syarat tartamtu. Intine saben sistem yaiku
generator DAWEI Induction Heating sing cocog karo mbukak otomatis lan faktor daya konstan ing kabeh level daya. Umume sistem sing dikirim uga duwe solusi penanganan lan kontrol sing dibangun kanthi khusus.

induction annealing tube