Kerang Peluru Kuningan Induksi

Pangobatan Pemanasan Wesi Peluru Kuning Induksi Annealing Seri UHF Kanthi Aplikasi Sistem Pemanasan Induksi Tujuan Tujuan: Pabrik cangkang peluru tembaga pengin nganyarke peralatan pemanas induksi sing ana lan nggoleki efisiensi sing luwih apik. Tujuan tes aplikasi iki yaiku kanggo nduduhake manawa sistem induksi DW-UHF-6KW-III bakal memenuhi lan ngluwihi sarat kanggo nggayuh panasan wektu paningkatan lan njaga keseragaman panas ing… Waca liyane

Apa annealing induksi?

Apa annealing induksi?
Proses iki dadi panas logam sing wis ngalami proses signifikan. Anil induksi nyuda atose, nambah duktilitas lan ngatasi stres internal. Anilnasi awak lengkap minangka proses ing endi benda kerja lengkap dicakup anil. Kanthi anil lapisan (sing luwih dikenal kanthi normalisasi lapisan), mung zona sing kena panas sing diproduksi dening proses las sing diobati.
Apa manfaate?
Anil induksi lan normalake ngasilake panas sing cepet, dipercaya lan lokal, kontrol suhu sing tepat, lan integrasi langsung sing gampang. Induksi ngrampungake bahan kerja individu kanthi spesifikasi sing tepat, kanthi sistem kontrol kanthi terus-terusan ngawasi lan ngrekam kabeh proses.
Ngendi iku digunakake?
Anil induksi lan normalisasi biasane digunakake ing industri tabung lan pipa. Uga anneals kawat, strip baja, pisau lading lan tabung tembaga. Nyatane, induksi paling cocog kanggo tugas anilen.
Apa peralatan sing kasedhiya?
Saben sistem annealing Induksi DAWEI dibangun kanggo memenuhi syarat tartamtu. Intine saben sistem yaiku
generator DAWEI Induction Heating sing cocog karo mbukak otomatis lan faktor daya konstan ing kabeh level daya. Umume sistem sing dikirim uga duwe solusi penanganan lan kontrol sing dibangun kanthi khusus.

induction annealing tube

=