Sistem PWHT | Mesin Pemanasan Panas Welding

Description

Pabrikan ndhuwur sistem PWHT indhustri, preheating post lining panas mesin pipa perawatan, stres ngobati sawise welding, PWHT stress relieving, Mesin PWHT induksi, preheating kanggo welding, welding induksi post, selang preheat welding, logam preheating welding sadurunge welding, post welding heat perawatan.

MYD seri saka Induction heating sistem digunakake kanggo weld, preheating welding, bending, piping, coating, fitting, relief stress, pre-weld heat lan panas pas welding Perawatan.mesin induksi PWHT

model lan paramèter Technical

model MYD-40KW MYD-50KW MYD-60KW MYD-80KW MYD-100KW MYD-120KW
input Power 3 * 380VAC (Standar), 3 * 220VAC (Opsional), 3 * 440VAC (Opsional)
Frekuensi Output 2KHZ ~ 30KHZ
output Power 40KW 50KW 60KW 80KW 100KW 120KW
Input Saiki 60A 75A 90A 120A 150A 180A
Pendinginan Udara Ukuran panas: ¢ 100-1500mm Size: 800 * 560 * 1350mm
DSP kontrol Max: 900 ℃; Pemanasane kacepetan: 5-400 ℃ / min Ukuran pengepakan: 900 * 660 * 1560mm
6 Kontrol saluran 10 kurva recorder Bobot netto: 120kg Bobot kotor karo bagian: 155-260kg
Bagéan utama Koil induksi K Thermocouple Perekam Suhu R-1006
Kabel sambungan Kantong Insulasi Kabel Sambungan Termokopel

Produsen PWHT

● Tegangan Input: 380V, 3 phase, 50 / 60HZ

● Frekuensi Output: 2KHZ ~ 30KHZ

● Daya Output: 2KW ~ 40KW

● Adhem: hawa adhem

● Kacepetan Heating: 5-400 ℃ saben menit

● Rentang suhu panas: -30 ℃ -900 ℃

● Rentang ukuran pemanasan: ¢ 100-1500mmor padha

● Koil induksi: kabel suhu dhuwur 10-45meters kanthi hawa adhem

● Perekam suhu: 6 Saluran kanggo ngontrol suhu

● Thermocouple: K Type (Kabel link dawa 5-45 Meter)

● Ukuran: 800 * 560 * 1350mm Bobot net: 120kg; Ukuran kemasan: 900 * 660 * 1560mm, Bobot kasar: 155kg.

The opsi bagean Induction heating sistem

● Daya pemanas induksi

● Koil induksi (Koil induksi clamp) utawa (Koil induksi alus)

● Kabel sambungan supaya gampang ngubungake kumparan lan tenaga panas

● Kontrol suhu

● Layar tutul PLC

● Perekam suhu karo printer

● Tipe termokopel & kabel sambungan

● Selimut Isolasi

● Lan bagean liyane.

MYD series induction weld heater kanggo compare sing tahan panas:

● Seragam

● Kacepetan Dhuwur

● Hemat Energi: 30-80%

fitur

● Pendinginan udara: bisa digunakake kanthi apik ing -10 ℃ -40 ℃

● Daya pemanas induksi: Panas proyek kerja kanthi kemul jampel. Kacepetan panas paling dhuwur lan efisiensi pemanasan kanthi energi kurang.

● Layar tutul PLC: Intuisi kanggo ndeleng lan gampang dioperasikake.

● Koil induksi sing alus: Gampang dipasang ing bagéyan sing beda-beda.

● Koil Induksi bukaan sing bisa dicopot: gampang dioperasikake lan dipindhah.

● Perekam suhu: Cathet kabeh kurva pemanas.

● Kontrol Suhu: Pemanasan miturut rincian syarat pemanasan kanthi toleransi ± 3 ℃.

Aplikasi & nggunakake kolom

Sistem pemanenane MYD seri yaiku peralatan pemanasan induksi sing didinginkan kanthi hawa karo sistem DSP.

Aplikasi utamane yaiku panas pipa, panas pra-las, perawatan panas pas-las, relief stres, pemanasan cetakan injeksi, anil, lsp.

● Pra-panas: kanggo nutupi, mlengkung, pas & ora dipasang, las.

● Perawatan panas pas-las: proyek tank, ketel utawa logam liyane

● Pemanasan: pemanasan cetakan, papan kapal, bathi seng, bagean logam gedhe & ora teratur

● Panas pipa: minyak pipa, gas pipa, banyu pipa, petrokimia pipa lan bahan pipa liyane

Bidang panggunaan sing ana gandhengane yaiku pipa petrokimia, minyak lan gas, aerospace, pembuatan kapal, baja, tank, ketel, kapal, kapal tekanan, silinder, struktur logam, struktur spasial, jembatan sepur, banyu listrik, konstruksi tambang, manufaktur kendaraan, tenaga nuklir, pertambangan, pamrosesan plastik, proses hemat energi, cetakan, tong sekrup

Ø Heater lan bagean kanggo pilihan

No. Pemanas & Komponen Gambar Quantity ngomong
1. MYD-40KW pemanas
2. MYD-50KWheater
3. Pemanas MYD-60KW
4. Pemanas MYD-80KW
5. Koil kabel 25m (pendingin udara) Panas cepet
6. 25m cable coil (cooling water)
7. Koil kabel 25m (suhu tinggi)
8. Selimut isolasi (800 ℃ 1500 * 600 * 50mm)
9. Selimut isolasi (800 ℃ 900 * 600 * 50mm)
10. Thermcouple tipe K kanthi kabel 2m
11. Thermocouple Ngluwihi

Kabel 10m

12. Kabel Sambungan kanggo

koil 10m

13. ER-1006

Suhu rekaman

 

MYD induction heating machine kanggo preheating welding and heat treatment (PWHT)

1. Panasan gabungan panas & perawatan panas (PWHT): pipa baja, struktur baja lan lembaran baja

2. Pemanasan lan insulasi: pipa likur, reaktor, ceret, ketel, tank

3. Dering termal Pemanasan: bantalan, lengan poros, motor motor lan motor shell

4. Pangatusan panas: bahan panganan, logam, pangatusan film pencetakan lan film shrink panas

5. Pemanasan pabrik: lenga, gas, lan banyu

6. Pemanasan lapisan: pipa, papan baja

7. Katun: tembaga, aluminium, timah, seng, timbal

Bedane antara MYD Series lan pemanas induksi MYDS Series

item Daya (KW) PLC  Jinis adhem Coil Cooling Max Suhu Ukuran Daya Panjang Coil
MYD ≦ 360 10 cooling Air

Banyu ≧ 100kw

Banyu kanggo preheat

Banyu kanggo PWHT

900 ℃ 10-360kw 10-50m
MYDS ≦ 360 4.3 cooling Air

Banyu ≧ 100kw

Air 600 ℃ 2.5-360kw 30-80m
item USB: DSP Penyambung Perekam Panyimpenan kurva pemanasan Thermocouple

konektor

Remot kontrol Konektor Coil
MYD
MYDS × × × ×

 

Aplikasi utama mesin las preheat induksi MYD Series lan MYDS Series:

item Preheat Weld panas PWHT Majelis Thermal Pemanasan reaktor Pemanasan tank Injeksi

Mould heating

Water Gas Oil Cairan pipa
MYD
MYDS ×

Prabédan antarane MYD induction weld heater lan unsur pemanas pad magnetik (Pemanasan cepet)

item panas Insulation Elemen pemanas Pemanasan ilang kacepetan efficiency Seragam
Induksi Direct Njero Kurang panas kurang High High More
Ceramic transfer Outer Hot More kurang kurang kurang