Nyelehake tungku emas kanthi induksi

Description

Mencelupake tungku emas kanthi induksi lan supplier induksi ing China

Product Description

jeneng produk: Tilting Gold Melting Machine

warna: Biru lan oranye kanggo pilihan

model:DW-TGM

Size: 600 * 510 * 1080mm

Bobot resik: 110 kg

Kapasitas leleh: 2kg,3kg,4kg,5kg,6kg,8kg

Warranty: taun 1

fitur

1. Teknologi IGBT kaping pindho kanthi desain kompak lan khusus

2. Operasi trep karo tambahan fungsi miring

3. Operasi safety sajrone proses lebur kabeh, sampeyan mung kudu mindhah gagang miring kanggo ngowahi cetakan ingot cetakan logam minangka lebur rampung

4. Proteksi sing dilengkapi kanthi lengkap: proteksi overheating, liwat proteksi saiki, liwat proteksi tegangan, proteksi fault phase kanggo ngiyatake operasi safety maneh.

5. 100% full load, jam 24 terus kerja.

6. Peningkatan suhu cepet, daya listrik, biaya leleh sing rendah kanthi efisiensi biaya dhuwur