Pemanas Pisah

Description

Produsen panas induksi ndhuwur sing disassembly termal, pemanasan panas, ngurangi pas kanggo poros, motor, bantalan, lan liya-liyane.

Aplikasi Utama:

I Pembuangan termal, Déwan pemanas, pas nyusut

l Preheat: panas las, lapisan, nyemprot, mlengkung, pas & panas sing ora dipasang

l Perawatan panas pas-las: tank, boile, pipa, sheet baja utawa proyek logam liyane

l Panas Induksi: pemanasan cetakan, kapal, bathi seng, bagean logam gedhe & ora teratur

l Panas bahan pipa: minyak pipa, gas pipa, banyu pipa, petrokimia pipa lan bahan pipa liyane

Fitur utama:

* Kacepetan dhuwur: 70%

* Toleransi sithik

* Ngirit energi

* Efisiensi dhuwur

* Pemanasan sing akurat

* Operasi sederhana

* Panas tanpa kontak

* Perlindhungan lingkungan

* Kahanan hipotermia

* Pendinginan udara cocog kanggo lingkungan suhu kurang

* Pemanasan induksi luwih seragam tinimbang minyak, gas, dadi panas

mesin wesi preheat portable

Mesin priksa mesin pwht

Kawat mesin preheating kawat

Mesin welding preheat portable

 

Katalog-MYD-seri-pemanasan-mesin-1.pdf