MF Small Induction Melting Gold Furnace

Description

Tungku emas lebur frekuensi medium cilik, tungku emas kanggo leleh emas & perak 

Description:

  1. Gunakake kontroler INFINEON IGBT sing misuwur, duwe kekuwatan sing luwih kuat lan stabil.
  2. Kanthi macem-macem proteksi minangka proteksi voltase, proteksi saiki, proteksi banyu cukup, proteksi pemanasan. Aman lan andal.
  3. Nggoda cepet, ngirit listrik, biaya leleh murah kanthi efisiensi biaya sing dhuwur.
  4. Desain desktop, ukuran cilik kompak, bobot entheng, gampang dioperasikake, pangopènan sing gampang lan gampang.
  5. 100% mbukak lengkap, 24 jam kerja terus-terusan. .
  6. Tungku iki nggunakake cara leleh induksi frekuensi medium daya gedhe, kacepetan pemanasan cepet, funciton aduk elektromagnetik kanggo entuk logam cair kanthi suhu lan komposisi sing luwih rata.
MODEL M.MF.ML001
INPUT DAYA FASA TUNGGAL 220V / 50-60Hz
OUT PUT POWER Sakitar 3KW
METAL sing cocog EMAS, SILVER, KUNING dll
KAPALITAS MELTING 1-2 KG EMAS
SUHU MAX 1450 TENGAH
MELTING WAKTU 3-5 MINS
COOLING AIR AYA KUNCI ATAU AIR AIR
UKURAN LUAR BIASA 580 * 300 * 330MM
Bobot NET 28KG

Tungku emas leleh induction